promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: milyen kihívás vár a csillagjegyedre a hétvégén?
Borítókép:  FVC
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég rossz lenne, ha negatívan telne el a hosszú hétvége maradék része. Figyelj mindenre magad körül!

Kos (március 21. - április 20.)

Sokat foglalkoztál a héten a pénzzel, de tudod, hogy ennél is fontosabb az egészség. Jobb lenne, ha az utóbbira is elkezdenél figyelni egy kicsit. A hangulatod erősen hatással lehet erre, szóval mindenképpen dobd fel magad valamivel. Ideges és nyugtalan lehetsz a hétvége további részében, ha nem kapcsolod ki az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Gyorsan tudsz reagálni a váratlan helyzetekre, de jó döntéseket is tudsz hozni. Hosszú távú tervezgetésbe azonban ne kezdj, arra egyszerűen nem tud ráállni az agyad. Szórakozz egy picit a karantén alatt, vagy csak vegyél részt valami kihívásban, ez nagyon fel tudja dobni a hangulatodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon véded most a kis világodat, és ha ebbe beleköt valaki, akkor nagyon élesen vághatsz vissza neki. Ezt vissza kell fognod, mert a családodban is feszültséget generálhatsz ezzel. Próbálj meg elvonulni a világtól, most erre van igazán szükséged: bújj be otthon, nézz filmet, sorozatot, vagy olvass.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet váratlan kihívásokkal kell szembenézned, és ehhez nem feltétlenül kell kitenned a lábad otthonról. Szóval készülj fel mindenre, és vedd elő a problémamegoldó képességedet, mert szükség lesz rá. Ha nem vágsz bele semmi nagyobb dologba, akkor ez teljes mértékben elkerülhet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Főleg a kapcsolataid terén kerülhetsz kihívásba. Fel fog tűnni, hogy nem te vagy sértődékeny, hanem inkább a környezeted. Türelmesebben kell velük bánnod, és az odamondós énedből is vissza kellene vegyél egy picit. Próbáld meg a háttérből irányítani a dolgokat. Ha van párod, akkor csodás időt tölthettek most együtt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Hold nagy hatással lehet rád, ami előhozza a személyiséged kedvesebb oldalát. Ez azt jelenti, hogy nagyon gondoskodó hangulatban leszel, amit ha kivetítesz a szeretteidre, akkor odaadóan fogják meghálálni. Meg tudsz most nyílni, szóval lehet épp itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mars miatt a szerelem kerül előtérbe a hétvégén, legalábbis ebbe találhatod meg a pozitív oldalad. Tölts több időt a pároddal, és romantikázzatok egy kicsit. Ha szingli vagy, akkor irány valamelyik társkereső, és lelj rá a tökéletes beszélgetőpartnerre. Vele nincs kizárva, hogy komolyabbra fog fordulni a dolog.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad a munkával foglalkoznod, de otthon se erőltess magadra semmilyen kihívást. Próbáld meg kiélvezni a szabadságot, és menj ki a természetbe, ha teheted. Jobban fel fog tölteni, mintha átaludtad volna az egész hétvégét. A legfontosabb persze az, hogy minden terhedet dobd a sarokba egy kicsit, és csak magaddal foglalkozz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hiányzik már egy jó beszélgetés az életedből. Nagyon fel tud ma dobni, ha valami izgalmas eszmecserébe kezdesz a legjobb barátoddal, vagy egy közeli családtagoddal. Ráadásul sok olyanban nyithatja fel a szemedet a mélyebb beszélgetés, ami eddig ott volt az orrod előtt, de nem vetted észre.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet nem érzed magad túl jól a bőrödben, de vigyázz, mert a hangulatod rossz hatással lehet az egészségedre. Ne beszélj be magadnak semmilyen betegséget, és ne is ess pánikba a világban zajló események miatt. Figyelj oda magadra, de az se jó, ha burokban próbálsz élni, mert akkor az agyadra fog menni ez az egész karantén téma.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Akadályok gördülhetnek eléd, de hát te bármit le tudsz küzdeni. Megéri mindent rendbe tenni magad körül, mert az ezekbe vitt energiáid kamatostul meg fognak térülni. Úgy érezheted rosszul mennek a dolgok, de minden a helyére kerül, és lassan a lakásból is ki tudsz majd szabadulni.

Halak (február 20. - március 20.)

Kisebb nézeteltérések várnak rád a hétvégén, de ezek nem fognak sokáig tartani hála az égnek. Ha van párod, lehet rá kell hagynod egy-két dolgot, de hát tudod jól, hogy néha a szerelmünknél is alkalmazni kell az okos enged mondást. Úgy tudod a legjobban feldobni magad, hogy megszépíted a környezetedet magad körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás