promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: jó, vagy rossz dolgok várnak rád a hosszú hétvégén
Borítókép:  The Scramble
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek pihennie, néhánynak meg pörögnie kell a három napos hétvégén.

Kos (március 21. - április 20.)

Már tapasztalhattad, hogy nagyon pörög az agyad a héten. Tele vagy ihlettel, amiket érdemes  lenne megvalósítani. Most van egy kis szabadidőd a hosszú hétvégén, szóval vágj bele a tervezésbe, legyen bármiről szó. Először persze gondolkodj el, melyik ötleted a nyertes, különben többfelé szakadsz, és szétszórt leszel.

Bika (április 21. - május 20.)

Továbbra is tele vagy jó ötletekkel, amik még jobban előtörhetnek belőled, ha a hosszú hétvégén egy kis nyugalmat teremtesz magad körül. Érdemes különböző módokon megközelítened néhány dolgot. Ha úgy érzed, még sincsen ehhez kedved, akkor fáraszd le magad valami sporttal, különben az agyad nem fog békén hagyni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hétvége alkalmas időpont lehet arra, hogy elgondolkodj a jövődön. Arra persze figyelj, hogy nem kell mindig görcsösen megtervezned mindent. Ez egy jó időszak a kísérletezésre, szóval engedj neki. Kerüld a kapkodást, mert azzal csak káoszt fogsz teremteni magad körül.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon szárnyal a képzeleted, és az érzelmi energiáid is toppon vannak. Érdemes lenne valamilyen művészi forma felé fordulnod a hétvégén. Próbáld megvalósítani önmagad, és öntsd bele valamibe a képzeleted. Ha nincs kedved az alkotáshoz, akkor az érzelmeidet fordítsd a párod, vagy a családod felé, jól fog nekik esni a törődés.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma szeretnéd, hogy mindenben te legyél az első. Ez a lelkesedés jó, de nem szabad, hogy zsarnokoskodásba menjen át a környezetedben. Vigyázz, mert ez az egész hétvégédet megpecsételheti. Inkább ösztönözz másokat, de azt is csak módjával, mindenki jobban jár így.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Merkúr miatt most nagyon jó a problémamegoldó képességed. Elő kellene venned pár olyan dolgot, amire már régóta keresel megoldást, de még nem találtad meg. Új megvilágításba tudod helyezni ezeket, és ezzel könnyedén túl tudsz jutni a problémákon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon együtt érző vagy, ezért elég sokan fogják keresni a társaságodat a hétvégén. Tudsz mások problémájával azonosulni, de azért figyelj arra, hogy nem neked kell mentőövet dobni nekik. Kiegyensúlyozott vagy, amit ha ki tudsz vetíteni a környezetedre, akkor egy nagyon harmonikus pihenés vár rád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előkerülhetnek nálad az elnyomott érzelmeid, amik haragba mehetnek át. Erre nagyon oda kell figyelned, mert a környezeted kiakadhat rád. Enyhe noszogatásokra is hevesen reagálhatsz, szóval kerüld a konfliktusokat. Találj olyan elfoglaltságot, ami száz százalékosan meg tud nyugtatni, és kapcsold ki az agyad. Ha ez megvan, jóval türelmesebb leszel mindenkivel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nosztalgiázás, és elmélyült filozofálgatás várhat rád a hosszú hétvégén, és jól is fogod magad érezni ebben. Ilyenkor teljesen új megvilágításban tudsz látni egy-egy régi történetet is. Ezeket ha jól kezeled, akkor talán még új fordulatot is hozhatnak az életedbe. A tanácsokat sokszor nem a jelenben, hanem a múltban kell keresni.  

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy benned az eltökéltség, és végre szeretnél nagyobb célokat elérni. Kicsit már zavar is, hogy a jelenlegi helyzet miatt nem érzed magad teljes biztonságban. Ha a kezedbe akarod venni a dolgokat, akkor itt van rá a lehetőség. Ezen a hétvégén tisztítsd ki a fejed, és olyan erővel és ötletekkel vágj neki a jövő hétnek, mint még eddig soha.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Itt lenne az ideje, hogy kicsit magaddal is foglalkozz. Állandóan az ötleteid megvalósításával, vagy a munkáddal vagy elfoglalva. Egyik dologról a másikra szökkensz, és nem tudsz megülni a fenekeden. Töltődj fel egy kicsit, neked is szükséged van a pihenésre. Ha van párod, akkor egy nagyon jó hétvégét tölthettek együtt, már ha engedsz ennek.

Halak (február 20. - március 20.)

Hajlamos vagy a fellegekben járni, ami jó, mert közben remek tapasztalatok érhetnek. Persze az egyik lábaddal maradj a földön, mert különben nagy csalódások érhetnek. A képzelőerőd alkotómunkára is alkalmas most, szóval vágja bele valami újba a hosszú hétvégén, vagy folytasd valamelyik projektedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás