promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most a legtöbb csillagjegy tényleg nincsen jó hangulatban
Borítókép:  New Atlas
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban segítünk, hogy min kell egy kicsit változtatni. Próbálj meg evezni a boldogság felé! 

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet furcsán hangzik, de leginkább a fizikai munka és terhelés tölthet fel a legjobban a mai napon. Ha alapból ülő munkát végzel, akkor a nap végére mindenképpen tervezz be valami sportolást. Vigyázz, mert ha ezt nem vezeted le, akkor nagy feszültség maradhat benned. Ne vágj vissza udvariatlanul senkinek.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé elvesztheted ma a pozitív energiákba vetett hited, és nincs a toppon az optimizmusod. Lassan haladsz és akadályok gördülnek eléd, azonban legyél türelmes. Ha kell, inkább kapcsold ki napközben az agyad pár percre a kedvenc elfoglaltságoddal, és csak utána folytasd a kihívásokat. Ha nem így teszel, bekebelezhet ez a nap.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Merkúr és a Szaturnusz fényszöge miatt nagyon pesszimista vagy ma. Oda is kellene figyelned, hogy ne fitymálj le másokat, és szarkasztikus is tudsz lenni olykor. A környezeted ezt nem igazán fogja díjazni. Inkább vonulj el, és a fontosabb döntéseket is halaszd máskorra, erre ma nem leszel alkalmas.

Rák (június 22. - július 22.)

Most kitűnően tudod olvasni mások érzelmeit. Ez remek beszélgetéseket eredményezhet. Próbálj meg a mindenkinek adni a pozitív hangulatodból, és teremts otthon is idilli légkört. Nagy szüksége van rád most a környezetednek. Szervezz vidám dolgokat magad köré, és dobd fel a többieket is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon kimagasló most a lelki erőd, de a Nap és a Hold miatt főleg a család van előtérben. Mindent megtennél a szeretteid kedvéért, de azért vigyázz, ne rángassanak bele semmi olyanba, amit te alapból sem akarnál. Most van itt az idő, hogy beszélgess velük a terveidről, és a jövődről.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé bizalmatlan vagy ma, és ezt mások is észre fogják venni. Főleg azért, mert könnyen megsértődsz mindenen. Ha érzed magadban a feszültséget, akkor engedj ki egy kicsit. Mérlegeld azt is, hogy mások sem akarnak bántani. Ha van párod, még a hűségét is megkérdőjelezheted, de rájössz majd, hogy erre semmi okod nincsen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem alakulhat túl jól ez a nap. Csúszások görgethetnek eléd akadályokat, és sok a félreértés is körülötted. Ne zárkózz be túlzottan, de nem is alkalmas a nap arra, hogyan nagyon megnyílj valakinek, mert nem fog tudni komolyan venni a hangulatod miatt, vagy eleve visszaélhet vele. Tereld el a figyelmed, és főleg önmagaddal foglalkozz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A járvány miatt sincs túl jó kedved, de most alapból érkezik feléd egy ilyen kedvtelen, borongós, töprengős állapot. Próbáld meg kibeszélni magadból ezt valamelyik barátoddal, de semmiképpen sem a családoddal. Próbálj meg kreatív elfoglaltságot találni magadnak, de olyat, ami valóban eltereli a gondolataidat. Nem fog sokáig tartani ez az állapot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nincs túl jó hangulatod, és hiába vannak emberek körülötted, kicsit magányosnak érzed magad. Ha beszélsz valakivel, figyelj arra, hogy melankolikusabb hangulatban vagy, és ne térj ki olyan témákra, amik lehangolhatják a másikat. Ne félj, nem tart majd sokáig ez az állapot, és hamaros új erőre kapsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne fogj most nagyobb tervezésbe, mert eléggé negatívan látod a dolgokat. Ez annyira belepiszkálhat az elképzelt céljaidba, hogy el is dobhatod őket. Töltődj fel, és foglalkozz most a szórakozással. Olykor el kell engedned a gondokat, és nálad most jött el az idő erre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit távolságtartó vagy az emberekkel, de olykor ez nálad előfordul. Azonban figyelj arra, hogy ne hanyagold el a közeli barátaidat. Kiszabadulnál már a karanténból, de tudod nagyon jól, hogy ez nem jó ötlet. Bírd még ki egy kicsit, aztán rászabadíthatod a világra az energiáidat. Magányosnak érezheted magad, de ha kreatív dolgokba vágsz bele otthon, ezt hamar elnyomhatod.

Halak (február 20. - március 20.)

Ezen a napon nem leszel valami kimagasló, ha gyakorlati tevékenységeket kell csinálnod. A testmozgás sincs az ínyedre, és nem gyakran hallasz ilyet, de dobd azt is a sarokba most. A szellemi tevékenységekben vagy a csúcson, és mindenképpen ki kellene ezt használnod. Ha ebbe bonyolódsz bele, meglesz a sikered.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás