promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd káoszba fulladni ezt a napot
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Változtatnod kell, vagy elvonulni? Segítenek a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

A Vénusznak és a Holdnak köszönhetően a szerelemben lehetsz szerencsés a mai napon. Nagyon kedves tudsz lenni, valamint gyengéd, amit ha nem zársz el, és kivetítesz a párod felé, akkor nagyon kellemes este várhat rátok. Ha szingli vagy, próbálj keresgélni, az igazi közelebb van, mint hinnéd.

Bika (április 21. - május 20.)

A Koshoz hasonlóan neked is a szerelemi energiáid vannak a csúcson. Persze ez nem csak a szerelemben mutatkozhat meg nálad, mivel tele vagy szeretettel, amit ki akarsz vetíteni a világ felé. Ha úgy gondolod, hogy jó lenne valami nagylelkű dologba belevágni, akkor tedd meg!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nagyon kreatív hangulatban vagy. Most össze tudod hozni a kellemeset a hasznossal. Ilyen például, ha a hobbiddal vagy elfoglalva, de közben valami újat hozol létre. Gondold át jól az ötleteidet, lehet, hogy pénzt tudsz belőlük csinálni.

Rák (június 22. - július 22.)

Arra lenne a legjobban szükséged, hogy elvonulj kicsit a világ elől. Persze az is nagy kérdés, hogy a családod partner lesz-e ebben. Nyugodtan kérd meg őket, hogy hagyjanak egy kicsit, mert magányra vágysz, és egy kis egyedüli feltöltődésre. Találd meg a lakásban a legjobb helyet, ami alkalmas erre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Előjön a mosolygós, bohókás arcod, amivel nagyon jól fel tudod dobni a környezetedet. Ha a barátaid, családod távol vannak, akkor hívd fel őket, és nevessetek egy jót. Ebben a nehéz helyzetben azt is kell olykor. Ha együtt vagytok, találjatok egy kellemes programot, mondjuk vegyetek elő valami gyerekkori társasjátékot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A Nap és az Uránusz miatt most nagyon nyitott vagy a világ nagy kérdéseire. Éld ki a kutatási vágyadat, ha erre van szükséged. A hipochonder éned van előtérben, szóval minden érdekel, a politikától kezdve a művészetekig. Szerezd meg a friss tudást, mivel a hasznodra válhat a jövőben. Lehet épp egy állásinterjún nyűgözhetsz le vele valakit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon fűtve vagy a szexuális vágyak terén. A pároddal egy nagyon izgalmas estét tölthettek együtt, ha ezt nem akarod a háttérbe szorítani. Érzékenyebb vagy legbelül a kelleténél, de csendes megfigyelőként olyan dolgokat szúrhatsz ki a környezetedben, amik hasznosak lehetnek később. Használd a jó emberismeretedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most leginkább pihenésre van szükséged, és ezt a tested, valamint az elméd is megérzi éppen. Vonulj el, de semmiképpen ne olyannal foglalkozz, ami a munkádhoz köthető. Ki kell szakadnod a valóságból, és el kell terelned a figyelmedet. Alkalmas lehet erre egy jó film, sorozat, vagy könyv.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eljött az idő, hogy kicsit jobban odafigyelj az egészségedre. Lehet ezt az utóbbi időben elhanyagoltad kicsit. Egészségesebb ételek, egy kis mozgás, és sokkal jobb hangulatban leszel. Ez a nap alkalmas arra, hogy belekezdj a változásba. Ha kell, kérd a barátaid, vagy a családod segítségét, hogy segítsenek elindulni ezen az úton.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg figyeltél magadra, és nem vittél haza semmilyen munkát. Ha maradt még ebből valami, akkor mindenképpen kérd valamelyik kollégád segítségét, majd viszonzod neki valamikor. Most a családdal kellene foglalkoznod, és a fennmaradó idődet mindenképpen fordítsd rájuk. Ha távol vannak, akkor is beszélj velük telefonon.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

El akarod magad foglalni, és jelenleg bármi szóba jöhet. Össze kellene kötnöd a kellemeset a hasznossal. Gondold át, mi az a dolog körülötted, amit már rég jobbá akartál tenni. Most teljesen átalakíthatod a környezetedet, ami abszolút kellemes hatással lesz rád a hétköznapokban.

Halak (február 20. - március 20.)

Az jár a fejedben, hogy valami jót szeretnél tenni a világgal. Lehet valami adakozásba fognál, ami szép dolog, de magadra nem igen gondolsz sosem. Csak akkor vállalj be ilyet, ha az anyagi helyzeted engedi. Túl jó szíved van, de muszáj az ésszerűség határain belül maradnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás