promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: milyen problémákat kell letudnod a hétvége előtt?
Borítókép:  The Telegraph
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne halogass semmit, mert a fejedre fog nőni az egész. Lássuk, hogy mit jósolnak a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Ez a félreértések napja lehet, és nem mások, hanem a te részedről. Győződj meg arról, hogy jogos-e, ha hibáztatni akarsz valakit. Könnyen kijössz a sodrodból, így próbálj meg egy kicsit türelmesebb lenni mindenkivel, azonban a legfontosabb, hogy ne ítélj elhamarkodottan. Kínos szituációkba kerülhetsz, ha nem figyelsz az utóbbira.

Bika (április 21. – május 20.)

Mindenképpen vissza kellene fognod a költekezést. Könnyen elszaladhat veled a ló, és felesleges dolgokat vásárolhatsz. Sokszor jár a fejedben, hogy ennek nem most van itt az ideje, de mindig el tudsz csábulni. Ne legyél nyugtalan emiatt, csak spórolj okosabban.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A Vénusz miatt a romantika kerülhet előtérbe a mai napodon. Nagy sikered lehet az ellenkező neműeknél, akár a munkahelyeden, akár egy társkereső oldalon. Legyél nyitott, és beszélgess minél több emberrel. Ha ehhez nincs most kedved, akkor viszont mindenképpen töltődj fel, és csak magaddal foglalkozz, így is kiteljesedhet a boldogságod.  

Rák (június 22. – július 22.)

Elég sok információ futhat át az agyadon, akár kéretlen is. Vigyázz, mert ezek most eléggé összezavarhatnak, és ha döntést kell hoznod, akkor lehet rosszat fogsz. Próbálj meg rendet tenni a fejedben! Vagy már elég tapasztalt ahhoz, hogy helyesen tudj mérlegelni minden szituációban. A lényeg, hogy ne kavard be magad.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Kicsit a fejedre nőhetnek a magánéleti problémák, és lehet egy súlyosabb is felüti a fejét. Mindenképpen szükséged lesz egy hozzád közelálló emberre, hogy megold, de csak olyat válassz, akiben maximálisan megbízol. A szerelmi életed közben kezd egyenesbe kerülni, a tavasz meghozza a hatását.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Úgy érezd döcögősen megy minden, és ez kicsit a depresszió felé sodor. A hullámzások sokkal jobban megviselnek, mint máskor. Fedezd fel a hibát, hogy a munkahelyeden, vagy a magánéletedben kell-e keresni, aztán kezd el felépíteni a megoldását. Csak így tudsz visszakerülni a rendes kerékvágásba.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Indulatos vagy, és az apróságok is ki tudnak hozni a sodrodból. Néha muszáj megtalálnod a középutat, akármilyen rossz hangulatban is vagy. A többiek sincsenek könnyű helyzetben, így ne rajtuk vezesd le a feszültséget.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A pénzügyeid lassan egyenesbe fognak kerülni, bár ha jól spóroltál, akkor ezzel amúgy se volt gondod. Ideje magaddal is foglalkoznod kicsit. Ma igazán közel kerülhetsz valakihez, szóval próbálj meg minél többet őszintén beszélgetni. Nehezebben tudsz olykor megnyílni, de pont ez kellene ahhoz, hogy némi felesleget ki tudj pucolni a lelkedből.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kicsit kezded elhanyagolni az egészségedet, amikből problémák lehetnek a későbbiekben. A karantén nem ok arra, hogy ellustulj. Próbálj meg otthon is mozogni egy kicsit, és étkezz egészségesebben. Tölts ma időt a családoddal, vagy a pároddal, nagyon erős harmónia tud kialakulni köztetek.

Bak (december 22. – január 20.)

Ha egy valamit nem szabad a következő napokban tenned, az az improvizáció. Tervezz meg mindent előre, és tartsd is magad ezekhez. Ha valaki meg akar győzni arról, hogy az ő ötlete jó, semmiképpen ne fogadd el, mielőtt át nem gondoltad rendesen. A sorsod most a te kezedben lesz. Ha ezt betartod, egy tehermentes hétvége vár rád.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Nem jellemző rád, de pénzügyi kérdésekben most nem tudod átlátni megfelelően a dolgokat. Inkább kérd ki a barátaid, családod, vagy a párod véleményét, mielőtt beleugranál valami nagyobb költekezésbe. A szerelemben azonban szerencsés lehetsz, ha szétnézel magad körül.  

Halak (február 20. – március 20.)

Sokszor érezted azt, hogy kicsit kiborít a bezártság, de most pont szeretsz otthon lenni. Legyél együtt a családdal, olvass, filmezz, tegyél meg mindent, ami számodra jól esik, és nyugalmas. Ha a dolgok nem megfelelőek az otthoni fronton, akkor mindent megteszel, hogy békés, stabil légkört alakíts ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás