promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne akard a szőnyeg alá söpörni a problémákat

Napi horoszkóp: ne akard a szőnyeg alá söpörni a problémákat

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenre van megoldás, de ha bizonytalan vagy, akkor segítenek a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Lehet nem fogsz egyetérteni egy közeli hozzátartozód, vagy barátod döntésével. Rá kell jönnöd, hogy nem mindig tudsz hatással lenni az emberekre, ráadásul csak vitába fogsz keveredni vele. Hagyd, hogy a saját feje után menjen, és tanuljon a hibájából.

Bika (április 21. – május 20.)

Egy kis szabadságra vágysz, amivel nincsen semmi baj. Úgy érezheted a barátaid és a párod is rád telepedett egy kicsit. Legyél őszinte, és mondd meg nekik, ha magányra, vagy egyedüli feltöltődésre van szükséged. Ezután tisztábban is fogod látni a dolgokat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Se az érzelmi, se az anyagi problémákat ne akard a szőnyeg alá söpörni, mert abból csak problémák lesznek. Vagy annyira talpraesett és kreatív, hogy okosan megold őket. Elővenni és megküzdeni velük mindig nehéz, de aztán fellélegezhetsz, ha túl leszel rajtuk, majd meglátod.

Rák (június 22. – július 22.)

Főleg szerelemben erős ez a nap. Vedd elő a humorodat, és kápráztasd el az ellenkező nemet vele. Nem árt, ha meglátogatsz valami társkeresőt is, ahol ma nagyon jókat fogsz tudni beszélgetni. Ha van párod, akkor itt az idő, hogy őt dobd fel kicsit – vigyél egy kis romantikát a hétköznapokba, jól fog neki esni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Most minden nagyon pozitív körülötted, és újra mosoly lehet az arcodon. Élményekkel teli pillanatok várnak rád, és remélhetőleg ezeket ki is fogod tudni használni. Azt nem ígérik a csillagok, hogy csak jó dolgok fognak jönni, de a kellemetlenségeket nem fogod tragédiaként megélni. A jelenlegi jelszó: keresd a boldogságot!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Nem vagy őszinte hangulatodban, és a kialakult helyzetek kicsit a depresszió felé sodornak. Legyél erős, és hamarosan ki fogsz tudni lábalni ebből. Semmiképpen ne hozz most fontos döntéseket, még balul fognak elsülni... A fizikai aktivitás a segítségedre lehet: mozdulj ki egy kicsit.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Jó hírek vannak a láthatáron, aminek már éppen itt volt az ideje. Alapból nagyon úgy érzed, körüllengik az aurádat a negatív energiák. Hamarosan vissza fogsz tudni térni a régi kerékvágásba. Ne bújj közben álarcok mögé. Ha magadba zárod a problémáidat, az senkinek nem tesz jót.  

Skorpió (október 24. – november 22.)

Elég érzékeny hangulatban vagy. Olyan apróbb szurkálódásokat, beszólásokat is magadra vehetsz, amin máskor nevetni szoktál. Inkább a közelibbi barátok társaságát keresd, akiknek őszintén megnyílhatsz. Egy mélyebb beszélgetésre van most szükséged, nem a tréfás hangulatra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kicsit komótosan végzed el a dolgaidat, de legalább megcsinálod, és talán ez a lényeg. Azonban elég kevés időd van így magadra, amit lehet, hogy zokon is veszel. Csinálj egy ütemtervet, és ne lustulj el a karantén alatt sem. Hidd el, sokkal jobban át fogod látni az ügyeidet, és több időt szánhatsz magadra.

Bak (december 22. – január 20.)

Jobban kellene figyelned a pénzügyeidre. Előfordulhat, hogy nagyobb pénzköltésbe kezdesz, ami a jelenlegi helyzetben nem túl jó dolog. Próbáld meg kicsit visszafogni magad, de a legfontosabb: ne vásárolj felesleges dolgokat. Most a spórolásnak van itt az ideje.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Lépj a változás útjára, és ne dugd homokba a fejed. Olyan ötleteid vannak, amik csak a fiókban szunnyadnak, pedig most lenne időd rendesen kidolgozni őket. Kellő önfegyelemmel tisztábban fogsz látni, és rájössz, olyan fény van az alagút végén, amit te tartasz majd életben. Szabadítsd fel a kreatív energiáidat.

Halak (február 20. – március 20.)

Ne próbáld meg túlkombinálni a dolgokat, ahogy mindig szoktad. Kicsit elő kellene venned a lazább felfogásodat, mert így a munkádban, és otthon is túlhajszolod magad. Vannak könnyebb utak is, hogy megvalósíts valamit, és nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie.

Borítókép:  Parents

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás