promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet túl sok minden szakadt rád
Borítókép:  Forbes
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenre van megoldás, ha pedig elakadtál, ne szégyellj segítséget kérni – mondjuk a csillagoktól! 

Kos (március 21. – április 20.)

Ne hagyd, hogy már a hét elején feltornyosuljanak a feladataid, mert akkor egy rendkívül pocsék hét fog előtted állni. Csak kapkodni fogsz, ami egyre több hibához vezet. Ha sikerül elkapnod a fonalat, akkor ne hagyd, hogy bárki vagy bármi elterelje a figyelmedet. Utána sokkal édesebb lesz a pihenés.

Bika (április 21. – május 20.)

Jól indult a heted, és értelemszerűen szeretnéd is, hogy ez így maradjon. Nincsenek túl nagy kiívások előtted, de a rutinfeladatokat mindenképpen csináld meg. Ha úgy érzed, van időd a pihenésre, akkor most tudsz teljes mértékben feltöltődni. Vegyél egy forró fürdőt, menj el sétálni, vagy csak bújj be a kedvenc könyveddel az ágyba.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kicsit megijeszt a változás. A járvány így is felborította mindenkinek az életét, de alkalmazkodnod kell. Vesd bele magad a megváltozott világba, és fedezd fel benne a pozitív lehetőséget. Ha ezt meg tudod tenni, akkor boldogabb leszel, és lelkileg erősebb is.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha valamit már régóta tologatsz, akkor itt az idő pontot tenni a végére. Sokszor érzi azt az ember, hogy elakadt valamiben, de kérd barátaid, szeretteid, vagy kollégáid segítségét. Együtt könnyebben meg tudjátok oldani a problémákat, és legalább ki is tudod beszélni magadból.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Most élvezni fogod, hogy senki nem noszogat, és magad oszthatod be az idődet. Legyél túl a rutinfeladatokon, és akkor elkezdhetsz magaddal is foglalkozni végre. Kicsit nagyobb figyelmet kellene fordíts a szerelmi életedre. Vigyázz, könnyen kihűlhetnek a dolgok, ha elhanyagolod.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Nem akarsz ma mások elvárásának megfelelni? Akkor add a tudtukra, és állj végre a sarkadra. Mindig meg kellene osztanod, ha vannak saját elképzeléseid. Persze azért vigyázz, ezt ne erélyesen, hanem barátságosan tedd, mert könnyen magadra tudsz haragítani bárkit. Úgy néz ki, hogy végre egyenesbe jönnek a pénzügyeid, ez is adjon pozitív energiát.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Van, amikor csak el kell ejteni egy mosolyt, és tenni a dolgunkat. Figyelj arra, hogy ne lázadozz sokat ebben a helyzetben sem otthon, sem a munkahelyeden. Mindenkinek nehéz ez a helyzet, te pedig lehet csak azzal vagy elfoglalva, hogy másokat okolj mindenért. Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát nézni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Most élvezed, ha érdekes feladatokat kapsz, és ezeket könnyűszerrel meg is tudod oldani, ha teljesen odakoncentrálsz. Óriási a lendületed, és a kitűzött cél elérése után nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak ez az egész, mind szakmai, tanulmányi vagy magánéleti téren is. Ne kerüld a bonyolult helyzeteket, hanem találj rájuk megoldást.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Mutasd meg a vidámabb éned az egész világnak. Mindenki örülne, ha végre kivirulnál egy kicsit. Nehéz ebben a karanténos időben, de próbálj meg kiszabadulni kicsit a természetbe. Ha feltöltődsz, rengeteg pozitív energiát tudnál sugározni a barátaidnak, szeretteidnek is. Utána igazán ragyogni fogsz, majd meglátod.

Bak (december 22. – január 20.)

Úgy érezheted nem pihented ki magadat eléggé. Nyűgösen is indulhatott a hét, de el fog jönni a pihenés ideje, majd meglátod. Ne ez nyomja rá a bélyegét az egész hetedre, hanem gondolj arra, hogy hamarosan túl leszel a nehezebbik részén, utána pedig már félgőzzel is venni tudod az akadályokat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A hét eleje sok munkával, megoldandó tennivalókkal vár, de van benned kellő energia ahhoz, hogy mindent elrendezz. Most kell igazán elővenned a kreativitásodat, hogy ne nőjön a fejedre az egész. Érzed magadban, hogy meg tudod csinálni, mivel sosem okoztál még csalódást. Napközben pörögj, az este pedig legyen csak a tiéd.

Halak (február 20. – március 20.)

Ez a nap ideális arra, hogy tanácsokat adj. Lehet úgy érzed, nincs ma kedved kommunikálni, pedig hidd el, neked is jól fog esni, főleg az része, ha segíteni tudsz valakin. Egy ilyen beszélgetés a te szemedet is felnyithatja a saját problémád megoldásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás