promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: depresszióba taszítanának az érzéseid?
Borítókép:  Astrology offical
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaszi szerda, de milyen hangulatban lesz a csillagjegyünk? Űzzük el a felhőket!

Kos (március 21. – április 20.)

Vannak olyan célok, amiket képtelenség elérni, így meg kell tanulnod elengedni őket. Értékes energiákat pazarolsz vele, amiket másra is fordíthatnál. Kemény időszak következik, ezért is fontos, hogy arra koncentrálj, ami valóban fontos.

Bika (április 21. – május 20.)

Ha forrong benned a tudásvágy, akkor ez egy megfelelő időszak, hogy kamatoztasd. Még a környezeted is ösztönözni fog ebben, szóval nyugodtan oszd meg velük, hogy mik a terveid. A motiváló szavak ráadásul a közérzetednek is jót fognak tenni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ne legyél önző, és ne helyezd magadat mindenki más elé. Ennek az lehet a vége, hogy az igaz barátok is hátat fognak fordítani neked. Ha szingli vagy, akkor ez egy kedvező időszak. Nagyszerű alkalom mutatkozik, hogy megtaláld azt a bizony nagy Őt.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha problémád van a pároddal, akkor azt érdemes minél hamarabb megbeszélnetek. Figyelj oda rá, mert lehet zavarja valami, amit nem akar elmondani neked. Most tündökölsz, így segíts annak az embernek, aki erre rászorul. Meglátod, viszonozni fogja majd.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Sok a probléma körülötted, és elkezdesz mindent a háttérbe szorítani. Az első persze a megoldás legyen, de utána szánj időt a barátaidra, és a párodra is. Töltődj fel, mert a stressz nagyon az agyadra fog menni. Gondold végig mi az, amit már rég meg akartál csinálni, és tedd meg!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Most jót tehet neked egy kis nosztalgia. Kutasd fel valamelyik régi kedvenc mesédet, filmedet, vagy akár játékodat. Ez nagyban segíthet, hogy ne menjen az agyadra a karantén. Az új ötletekkel ne foglalkozz, a csillagok nem úgy befolyásolják a hangulatodat, hogy meg tudd ezeket valósítani.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Egy váratlan eseményt kavarhat be az életedbe. Azonban mentálisan és lelkileg annyira egyensúlyban vagy, hogy hamar túl fogsz rajta lendülni. Minden pozitív energiádat szedd össze, és vetítsd ezt ki a munkádra, és a környezetedre is. Most te vagy a lelki vezető, aki motiválni tud másokat.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Jó hírek állnak a küszöbön, amik hatással lesznek a hangulatodra. Ideje volt már, nem? Ettől függetlenül ne éld bele magad semmibe, állj két lábbal a földön. Olyan izgalmas élmények várhatnak rád, amikre garantáltan emlékezni fogsz a jövőben. Készülj fel a mosolyra!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ha depressziós vagy, akkor ne félj, hamarosan felváltja a remek hangulat. Élveznéd a tavaszt, de hamarosan annak is eljön az ideje. Próbáld meg olyan dolgokkal eltölteni a napot, amit már rég ki akartál próbálni otthon, már csak azért is, hogy ne veszítsd el a pozitív energiáidat, amikorra szükség lesz rájuk.

Bak (december 22. – január 20.)

Nem most vagy abban a hangulatban, hogy vitába szállj az emberekkel, így próbáld meg ezeket elkerülni. Ha nem hagyod magad provokálni, akkor elkerülsz egy csomó kellemetlen szituációt. Elég sokat lazsáltál mostanság, itt az ideje, hogy újra formába lendülj. Sportolj egy kicsit otthon!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kedvezően állnak a csillagok a számodra, szóval ez alkalmas arra, hogy pozitív döntéseket tudj meghozni. Ez lehet a karrieredben, vagy a magánéletedben is. Szerencsés napod van, szóval ne a múltba menekülj, hanem kezdj el foglalkozni a jövővel. Ne vállalj be túl sok feladatot, mert az el fogja vonni a figyelmed.

Halak (február 20. – március 20.)

Ne pletykálkodj, mert nagyon visszafelé sülhet el. Ha óvatos vagy, akkor elkerülheted az ebből adódó problémákat. Ettől függetlenül állj ki a saját véleményed mellett és ne alázkodj meg senki előtt. Hidd el az őszinteség mindig fontosabb, mint az álszentség. Ne rágódj sokat a saját érzéseiden, mert most depresszióba taszíthatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás