promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példaértékű felajánlást tett a magyarországi IKEA
Borítókép:  ikea.hu
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A járvány idején számos cég, híresség, de még magánszemély is adományokkal, felajánlásokkal próbálja segíteni az egészségügyet, a civil szervezeteket, vagy a helyi embereket.

Balázs Andrea például otthonában varrja a szájmaszkokat, a HELL energiaitalt gyártó cég 20 millió forintot adományozott a miskolci kórháznak, míg Mága Zoltán száz darab tabletet ajánlott fel rászoruló gyermekek részére, hogy ezzel segítse az digitális oktatásukat.

Az IKEA magyarországi áruházai március 21-től tartanak zárva, amelyet hivatalos közleményben jelentettek be. Most pedig egy újabb közleményben arról számoltak be, hogy milyen felajánlásokat tesznek az emberek, az önkormányzatok, és egy budapest kórház segítésére.

„Úgy döntöttünk, hogy 100 millió forint értékű adományt ajánlunk fel Magyarországon, amellyel azokat az önkormányzatokat és szervezeteket támogatjuk, akik a leginkább érintettek a szituációban. Magyarországon közel 1500 kg ételt adományoztunk önkormányzatok segítségével rászorulóknak és idős embereknek, valamint egy budapesti kórháznak. (...) További termékadományok kapcsán egyeztetések folynak, több szervezettel felvettük a kapcsolatot. Segítünk ápolók és orvosok átmeneti otthonainak berendezésében. Civil szervezetek számára textilt adományozunk, amelyből maszkokat varrhatnak”

– idézi a közlemény Mounia El Hilalit, az IKEA cseh-magyar-szlovák régió regionális kereskedelmi vezetőjét, aki hozzátette, hogy folyamatosan egyeztetnek különböző szervezetekkel annak érdekében, hogy azonosítsák a szükségleteket, és még több embernek nyújthassanak segítséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás