promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hétszer nyert egy férfi a lottón, elárulta a titkát

Hétszer nyert egy férfi a lottón, elárulta a titkát

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Külföldi hírek
Kategória fejléc

Vannak olyan tanácsok és taktikák, amiket érdemes lehet követni, valakinek bejöttek.

Amikor megjátsszuk kedvenc számainkat az ötöslottón, a hatoson vagy éppen az Eurojackpoton, sokszor a számok behúzása előtt megnézzük az interneten, hogy azok, akik már többször nyertek milyen tanácsokat adnak azoknak, akik még egyszersem tudtak pénzt elhozni valamilyen szerencsejátékon. Ezek persze nem kőbe vésett igazságok, mégis adhatnak nekünk támpontokat és tanácsokat a játék előtt, szóval akár ezek alapján is kialakíthatjuk a taktikánkat, amikor behúzzuk azokat a számokat, amelyekkel szeretnénk nyerni.

Egyesek már könyvet is írtak ilyen tapasztalataikból, amelyek akár bestselleri magasságokban is emelkedhettek.

Ezek olyan nagyon egyszerű tippek, amelyekkel akár növelheted is az esélyed, hogy nyerj.

Richard Lustig a tengerentúl egyik legszerencsésebb embere, hiszen az amerikai lottókon hétszer is nyert már élete során, neki vannak olyan bevált dolgai, amelyeket szívesen megosztott korábban a publikummal is. Ő saját maga fejlesztette ki azt a taktikát, amit általában követ akkor, amikor behúzza a számokat a szerencsejátékokon.

Mégis milyen könnyű tanácsokat adott nyilvánosan az amerikai férfi?

Azt leszögezte az elején, hogy korábban nem követett ő sem taktikát, csak jelölt, és reménykedett, hogy nyerjen, ám ez nem jött be neki, így tudatosabban kezdett el játszani.

Sok fórumon elmondta már, hogy ő nem él a gépi számok adta a lehetőséggel, hiszen ez olyan lenne, mintha csak úgy simán behúzna találomra számokat, amikor töltöget. Azt is elmondta, hogy a születésnapi szerencseszámok sem jöttek be neki, hiszen ha ilyennekkel játszunk, akkor bizony meg van kötve a kezünk, 1-12 és 1-31 közötti számokat fogunk behúzni általában.

Másrészt a szülinapos számbehúzással sokan élnek, ha épp ezek jönnek be, akkor nagy eséllyel osztozkodni kell majd a nyereményen más nyertesekkel is.

A rendszeres játékot is javasolja, ha már elkezdted a játékot (ha rájöttél a tuti számokra, ezeket játszd meg rendszeresen), és azt is kiemeli, hogy fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy korábban milyen számok nyertek már, milyen sorozatok nyertek már, hiszen lehetetlen, hogy még egyszer kihúzzák ezeket.

Azt is tanácsolja, hogy ne költekezzünk túl a szelvényekkel, állítsunk be egy egészséges limitet, de legyünk rendszeresek.

(via The Jerusalem Post)