promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: itt a változás, erre készülni kell - részletes időjárás-előrejelzés

Időjárás: itt a változás, erre készülni kell - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező napokban hazánk területén.

Az elmúlt időszakban nagyon jó időben lehetett részünk Magyarországon, az ősz gyönyörű és napos arcát mutatja meg, miközben csapadék csak nagyon kevés esett az elmúlt időszakban. Ez a hét azért is fontos, mivel október 23-a van, és sokan meghosszabbítják a hétvégéjüket pár nappal, hiszen az emléknap bizony pont a hét közepére esik, szerdán lesz majd.

Nagyon sokan pedig terveznek kirándulást, nyaralást, kis kiruccanást, természetjárást az elkövetkező napokban, fontos tehát, hogy tudják, milyen időjárás jön majd Magyarországon.

Mégis mire számíthatunk?

Egy kis változás következik, hiszen fokozódik a ködhajlam és a hajnalok is csípősek már, így pedig ismét előkerültek az őszi kellékek. Egyre inkább az ősz derekánál járunk, ezek a fejlemények, változások is azt jelzik már. Ám ennek ellenére a napos idő lesz a jellemző az elkövetkező napokban is, hiszen anticiklon uralja az időjárásunkat ebben az időszakban.

A hétközepén, pont szerdán egy gyenge hidegfront közelíti meg hazánk területét, ám jelentősebb változást nem hoz majd Magyarországot súroló hidegfront.

A Dunántúlon így akár eső, zápor is előfordulhat majd szerdán, hiszen itt felhősebb marad az ég. A HungaroMet videós előrjelzéseben pedig azt is megnézhetitek, hogy az ország egyes részein milyen időjárás vár majd ránk, milyen hőmérsékleti maximumora készülhetünk majd az elkövetkező napokban, hol lehet melegebb és hol lehet kevesebb a hőmársáklet a nap folyamán.