promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek a Szex és New York sztárjának fiatalkori fotói, Sarah Jessica Parker brutálisan megváltozott az elmúlt években
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sarah Jessica Parker már 12 éves korában elkezdte a színészkedést és azóta sem áll meg.

Az egykori szexszimbólum Sarah Jessica Parker bizony nem keveset változott azóta, hogy először feltűnt a tévéképernyőkön. A színésznő szépsége azonban mit sem kopott és mág 58 évesen is kirobbanó formában van, amit a róla készül friss fotók is bizonyítanak.

Sarah Jessica Parker első szerepe még 12 éves korában1977-81 között az Annie című musicalben volt, ahol July-t alakította, majd később megkapta a főszereplő árva lány szerepét is 1979-ben. Ezt követően 1991-ben mellékszereplőként feltűnt az L.A. Story-ban,  az alakítása pedig renkdívül pozitív kritikát kapott. Így nem is csoda, hogy a következő évben a Végső állomás, Las Vegas-ban is feltűnt Nicolas Cage oldalán.

A nagy áttörés azonban 1997-ben jött el a számára, amikor kézbe kapta az HBO Szex és New York sorozatának a forgatókönyvét. A sorozat készítője, Darren Star mindvégig hitt abban, hogy Parker is részt vesz a sorozatban. A kezdeti kétségek ellenére pedig Sarah Jessica igent mondott a felkérésre, ami élete egyik legjobb döntésének bizonyult.

Azóta ugyanis mint tudjuk a Carrie Bradshaw szerelmi és szexuális életét bemutató sorozat igazi klasszikussá vált és a mai napig emberek milliói ülnek le a tévé elé megtekinteni a szériát.

Sarah Jessica Parkert igazi szexszimbólummá is tette a sorozat, a csinos színésznő pedig a széria befejezése óta eltelt években is nagyon odafogyel a külsejére. Galériánkban pedig most te is megtekintheted, hogy nézett ki a a színésznő karrierje kezdetén és hogyan is fest most!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás