promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki ledöbbent: Jason Momoa megjelent az Aquaman magyar premierjén?

Mindenki ledöbbent: Jason Momoa megjelent az Aquaman magyar premierjén?

Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Jason Momoa Magyarországra látogaott?

Megjelent az Aquaman folytatása, ami ezennel az Aquaman és az elveszett királyság címet kapta. A világ tengereinek ura tehát nem tért nyugovóra, ismét láthatjuk a mozivásznon a sokak által kedvelt Jason Momoát.

A filmet a héten, pontosabban december 21-én Budapesten is bemutatták, ahol a magyar hírességek is összegyűltek. Ám egy igazi meglepetés is történt, maga Jason Momoa is megjelent a moziban?

A filmpremieren készült fotókon jól látszik, hogy egy Momoára nagyon hasonlító úriember is ellátogatott a bemutatóra, ő nem más, mint Megyeri Balázs, akinek valóban van némi köze a hollywoodi sztárhoz, ugyanis ő az európai dublőre. Megtévesztésig hasonlít Momoára, egy kis maszkkal pedig szinte össze is lehet téveszteni vele. Balázzsal több interjú is készült már, az alább is egy ilyen videó található, ahol beszámolt arról is, hogyan tévesztették össze a színésszel az utcán.

A sztárok közül megjelent a vetítésen az Exatlon egykori versenyzője, Somhegyi Krisztián és párja, Viczián Viktória, Lotfi Begi és Visváder Tamás is. Jason Momoa dublőre pedig Király Lindát, Geszler Dorottyát és Varga Rókust is elkapta egy fotóra. Az Országos Mentőszolgálat szóvívője, Győrfi Pál is megjelent a helyszínen, aki feleségét és gyermekeit is elvitte magával. 

 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak