promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vele nem képes ágyba bújni évek óta Robbie Williams, fotókon a világsztár bombázó felesége

Vele nem képes ágyba bújni évek óta Robbie Williams, fotókon a világsztár bombázó felesége

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Robbie Williams felesége egy hihetelenül bombázó nő, a világsztár mégsem akar vele ágyba bújni. 

Robbie Williams 2010-ben házasodott össze feleségével, Ayda Fielddel. A páros lassan már tizennégy éve együtt él, az életüket pedig négy gyermekük színesíti: Theodora, Charlton  Colette és  Beau.

A házaspár bármit megvehet, amit csak akar, de a kapcsolatukból mégis hiányzik valami. Mégpedig az intimitás, Robbie és Ayda ugyanis korábban megosztották, egyfajta szex nélküli házasságban élnek. 

A 49 éves négygyermekes apa elmondta, hogy a libidója leesett, mióta abbahagyta a tesztoszteron szedését depressziója kezelésére. Így egyáltalán nincs kedve ágyba bújni az amúgy elképesztően csodaszép és bombázó feleségével. 

Mindenki tudja, hogy házasság után nincs szex. Ez már csak így van

- árulta el a világsztár, idézi a Mamamia.hu.

A Postcards from the Edge című podcastben előző évben Ayda azt is elismerte, hogy nem is emlékszik rá, hogy mikor ment utoljára egyszerre aludni a férjével. Régen romantikusak voltak az estéik, ami mára teljesen megváltozott. Elmondása szerint a gyerekeik születése óta a szexuális életük teljesen halott, most már az alvás a legfontosabb számukra a négy gyerek mellett. A franciaágyuk helyett pedig egy pingpongasztalt állítana fel inkább, szerinte azt többet használnák. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak