promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az ötödik elem és a Kék Lagúna sztárja ráncos középkorú lett, Milla Jovovich felismerhetetlenné vált

Az ötödik elem és a Kék Lagúna sztárja ráncos középkorú lett, Milla Jovovich felismerhetetlenné vált

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hihetetlen, de már lassan ötven éves lesz az ötödik elem Leelooja.

Az orosz-szerb származású Milla Jovovich kilencéves korában kezdett el színészkedni, az egyik legszebb gyerek volt annak idején. A divatlapok is kapkodtak érte, több címlapon is megjelent.  Egyetlen egy hiba sem volt az arcán, a szépségén pedig a Visszatérés a kék lagúnába című filmben is elcsodálkozhatott mindenki. 

Sokak pedig Az ötödik elemből ismerhetik, ahol Milla Leeloo karakterét formálta meg. Szinte senki sem tudja kiverni a fejéből azt a látvány, ahogy a színésznő rövid, narancsszínű hajú nőként néz ki. 

Manapság sem hagyta abba a filmezést és a színészkedést, 2020-ban a Monster Hunter – Szörnybirodalom című filmben tűnt fel, 2023-ban pedig a Breathe filmben, jövőre pedig ismét találkozhatnak vele a filmek szerelmesei az In the Lost Lands elnevezésű filmben. 

Milla Jovovich az évek alatt teljesen megváltozott és egyáltalán nem úgy néz ki, mint ahogy korábban. Decemberben tölti be a 48. életévét, a kor előrehaladtával pedig egyre jobban látszik rajta az idősösiés. Több ránc is megjelent az arcán, egyes fotókon pedig egyáltalán nem is lehet ráismerni, annyira másképp néz ki. Az alábbi fotókon az átalakulása látszik, az utolsó fotókon lehet látni a nemrég készült lesifotókat róla és a családjáról. 

 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak