promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem lehet ismerni David Hasselhoffra, szétplasztikázott öregember lett a Baywatch szépfiújából
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

David Hasselhoff talán túl sok szépészeti bevavatkozást végeztetett magán.

David Hasselhoff  bizonyára sokak számára ismerős lehet, az egykor rendkívül jóképű színész ugyanis főszerepet játszott többek között a közkedvelt Knigth Rider és a Baywatch sorozatokban is. Sőt, bár talán sokan nem tudják Hasselhoff az énekléssel is megpróbálkozott, meg is jelent két lemeze, ám azok mérsékelt sikert arattak, így maradt inkább a színészetnél.

A most 71 éves sztár élete azonban finoman szólva is bővelkedett botrányokban is, melyek igencsak visszavetették karrierjét. Az egyik ilyen 2007-ben volt, amikor alkoholfüggősége miatt került a címlapokra, ugyanis egy olyan videó került fel elő róla, amelyen a Baywatch egykori sztárja annyira részeg, hogy szó szerint a földről eszi a hamburgert. Azóta viszony szerencsére lecsengtek a botrányok körülötte és a hírek szerint az alkoholt is jó néhány éve letette.

Az évek azonban az ő külsején is erősen meglátszanak, a rendkívül hiú sztár pedig vélhetően több fiatalító kezelésen, sőt plasztikai műtéteken is áteshetett jó formája megőrzése érdekében. Ezek a beavatkozások azonban nem biztos, hogy teljesen jól sikerültek, az egykori szépfiú arca ugyanis vélhetően a botoxnak köszönhetően igencsak eltorzult. Ezt pedig nem kevés rajongója is szóvá tette neki.

Az összehasonlítás kedvéért galériánkban, most te is megnézheted hogy nézett ki egykoron és hogy néz ki most a sztár!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás