promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő lesifotók készültek Harry hercegről, így még talán sosem láthattuk Meghan Markle férjét
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Los Angelesben fotózták le Harry herceget.

A britek valószínűleg sosem fogják megbocsátani Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, hogy hátat fordítottak az egész királyi családnak, illetve magának a birodalomnak is, és elköltöztek Los Angelesbe, hogy ott új életet kezdjenek – bár sokak szerint ott egyáltalán nem nyugalmat kaptak, hanem igazi celebek lettek, ami miatt az utóbbi években még több támadást kapott a házaspár.

Mostanában egyre több helyen hallani a pletykát, hogy válságban van Harry herceg és Meghan Markle házassága. Állítólag az tett nagyon rosszat nekik, hogy Meghan nem ment el Harry apjának, III. Károly királynak a májusi koronázási ceremóniájára, pedig elvileg megtehette volna – valószínűleg így akarta az emberek tudtára adni, hogy őt tényleg nem érdeklik a királyi család dolgai.

Persze egyelőre csupán szóbeszéd, hogy valami nincs rendben Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában, hiszen hivatalosan még nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit, és valószínűleg csak végső esetben döntenének úgy, hogy válnak – főleg ennyi megpróbáltatás után.

A minap friss lesifotók készültek Los Angelesben Harry hercegről, aki meglepő módon szinte teljesen le volt izzadva, így még talán sosem láthattuk őt. Persze nem kell rosszra gondolni, csupán edzés után kapták lencsevégre Meghan Markle férjét, aki valóban nagyon fáradtnak tűnt – itt lehet megtekinteni a lesifotókat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás