promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttál már kocsikázó mókust? Ha nem, akkor itt az ideje, ettől egyből jobb kedved lesz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennél cukibbat nem látsz ma.

A mókusok igazán különleges állatoknak számítanak sokak szemében, hiszen a meséknek köszönhetően már gyerekként megtanuljuk, hogy milyen okosak és bátrak. Persze felnőttként rájövünk, hogy bizony elég szemtelenek tudnak lenni, főleg, ha ételről van szó, de ettől függetlenül elképesztően cukik a bolyhos farkukkal és a kis mancsaikkal, amikkel olyan ügyesen kapaszkodnak a fára.

Vannak olyan szerencsések, akik naponta találkozhatnak mókusokkal, hiszen vagy erdő mellett laknak, vagy esetleg a kertjükben lévő fán talált otthont egy ilyen állat. Persze a mókusok nagyon óvatosak és gyorsak, nehezen lehet őket magunkhoz édesgetni, de mindjárt más a helyzet, ha esetleg bevetünk egy kis finomságot, hogy közelebb kerüljünk a szőrös kis cukiságokhoz.

Most egy New Jersey-ben élő férfi, Joseph Harry Ridgeway osztotta meg a világgal, hogy milyen szerencsés, hiszen a kertjébe költözött egy extra gyönyörű mókus, akit egy kis mogyoróval sikerült is előcsalnia – sőt, közben nagyon mókás fényképeket is készített az állatról, ugyanis úgy helyezte el a falatokat, hogy úgy tűnjön, mintha az élőlény motorozna, kocsikázna vagy akár repülőzne.

Akit érdekel, az itt megnézheti a felvételeket, amiktől szinte garantáltan jobb lesz mindenkinek a napja, hiszen nem éppen hátköznapi dolog, hogy ilyen kedves, kreatív kis képek készüljenek egy mókusról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás