promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa dolgot vettek észre Meghan Markle-ön, ennyire nagy lenne a baj?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt valami Meghan Markle-ön, ami rögtön feltűnt az embereknek.

A britek valamiért sosem fogadták el igazán Harry herceg feleségét, Meghan Markle-t, jelenleg pedig a visszajelzések alapján egyenesen gyűlölik őt – főleg, mióta a férjével együtt hátat fordítottak az egész brit királyi családnak é a birodalomnak, elköltöztek Los Angelesbe, és onnan okoznak komoly galibákat a különböző nyilatkozataikkal, szerepléseikkel, és még egy botránykönyvvel is.

Harry herceg persze néha visszakacsintgat, hiszen mégis csak a családjáról van szó, de Meghan Markle-ön érezni lehet, hogy egyáltalán nem nyitott III. Károly királyra és a többiekre. Ez valószínűleg komoly feszültséget képes okozni közöttük, így nem véletlen, hogy mostanában szárnyra kelt a pletyka, hogy válságban van a házasságuk – legalábbis úgy tűnik, hogy vannak erre utaló jelek.

A szemtanúk szerint Harry herceg és Meghan Markle szinte kicsattannak a boldogságtól, ha éppenséggel külön vannak bizonyos eseményeken – éppen ezért gondolják sokan azt, hogy boldogtalanok együtt.

Mostanában sok gondjuk volt, hiszen a Spotify megállapodásuk is felborult, állítólag a Netflix üzletük sem sikerült túl jól, szóval könnyen elképzelhető, hogy anyagi szempontból is akadnak problémáik, rengeteg lehet a stressz az életükben – erre utal az is, hogy a minap stressztapaszt láttak Meghan Markle csuklóján azokon a lesifotókon, amik Kaliforniában készültek róla:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás