promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss lesifotókon Bradley Cooper, aki mellett simán szó nélkül elmennénk az utcán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szinte felismerhetetlen Bradley Cooperről New York-ban készültek lesifotók.

2011-ben a People magazin Bradley Coopert választotta a világ legszexibb férfijának, ez pedig csak bebiztosította a státuszát Hollywood legjóképűbb színészei között. A világsztár az utóbbi években nemcsak színészként, hanem rendezőként is bizonyított – kevesen tudják, de ő rendezte a 2018-as Csillag születik című filmet is, amiben Lady Gagával közösen énekelték a „Shallow” című gigaslágert.

A kilencszeres Oscar-jelölt Bradley Cooper utolsó nagy dobása főszereplőként a 2021-es Rémálmok sikátora volt, ami ugyan nem termelt sok pénzt a mozikban, de a kritikusoknak, illetve a közönségnek is többnyire tetszett. Ő kölcsönzi Mordály eredeti hangját A galaxis őrzői-filmekben, szóval idén volt azért egy gigasikere, miközben egy elég érdekes filmen dolgozott, amiért könnyen lehet, hogy végre Oscar-díjat fog kapni.

Elvileg még idén bemutatásra kerül a Maestro című film, amiben a teljesen felismerhetetlen Bradley Cooper alakítja a legendás karmestert és zeneszerzőt, Leonard Bernsteint.

Annyira szívügye a színésznek ez a projekt, hogy a forgatókönyvírást, illetve a rendezést is elvállalta a főszerep mellett, ráadásul jó sok ideje dolgozik az alkotáson, hogy minél tökéletesebb legyen.

A minap New York-ban készült pár friss lesifotó Bradley Cooperről, aki a kommentelők szerint olyan átlagosan néz ki a felvételeken, hogy még a legnagyobb rajongói is simán szó nélkül elmennének mellette, ugyanis kicsit sem látszik rajta, hogy ő az egyik legnagyobb hollywoodi sztár jelenleg – úgy beolvadt az emberek közé, hogy szinte fel se lehetett ismerni őt, itt vannak róla a képek:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás