promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotókon Jennifer Lopez: tényleg így néz ki egy szürke hétköznapon a világsztár?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopezről egészen meglepő lesifotók készültek a minap Hollywoodban.

Igazán izgalmas lehet manapság Jennifer Lopez élete, hiszen nemrég jelent meg az Anya című, legújabb filmje Netflixen, ráadásul éppen a következő albumán dolgozik. Nemrég összeházasodott a szerelmével, Ben Affleckkel, akivel vettek maguknak egy hatalmas luxusházat, így amikor a világsztár teheti, bútorokat vásárol a csodálatos ingatlanba – közben pedig a következő filmjét forgatja, szóval nem unatkozik.

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata kifejezetten harmonikus, imádják egymást, amióta csak újra összejöttek. Valószínűleg ezért is vásárolták meg az óriási luxusházat, amiben biztos, hogy kényelmesen elférnek majd – már maga az ingatlan is hihetetlenül drága volt, a folyamatos bebútorozásról nem is beszélve, vagyis van még azért bőven dolog vele.

A minap friss lesifotók kerültek fel az internetre Jennifer Lopezről, aki éppen Hollywoodban sétálgatott és bútorboltról bútorboltra járt, közben pedig természetesen csodálatosan nézett ki – bár voltak a kommentelők közül olyanok is, akik eléggé meglepődtek a híresség mondhatni hétköznapi megjelenésén, hiszen a haspólón kívül nem igazán volt rajta semmi figyelemfelkeltő.

Persze ezen nem kell annyira meglepődni, hiszen Jennifer Lopez is csak egy ember, valószínűleg nem feszes és kényelmetlen fellépő ruhában szeret shoppingolni. Meg amúgy is gyönyörű volt, mint mindig, így nem is érdemes figyelni az esetleges negatív kommentekre, hiszen ezek az online trollok sokszor elfelejtik, hogy a világsztárok nem gépezetek, nekik is vannak érzéseik és saját életük, ízlésük, gondolataik.

Itt lehet megtekinteni a friss lesifotókat Jennifer Lopezről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás