promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Hemsworth olyan piszok jól nézett ki az új filmje premierjén, hogy abba mindenki beleremeg
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chris Hemsworth ismét bebizonyítótta, hogy ő az egyik legjobb pasi Hollywoodban.

Chris Hemsworth a 2011-es Thor óta csak úgy ontja magából a sikerfilmeket, az utóbbi években ő lett Hollywood egyik legfelkapottabb arca. Szuperhősként, akcióhősként, drámákban, sőt, humoros szerepekben is bizonyította már a tehetségét, szóval ő nem csupán a kidolgozott kockahasának köszönheti a népszerűségét, hanem annak is, hogy tudatosan, remekül építi fel a karrierjét – bár a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül című alkotást nem biztos, hogy el kellett volna vállalnia.

2020-ban A kimenekítés című Netflix filmmel mindenkit meglepett Chris Hemsworth, hiszen egy kőkemény akciófilmről van szó, a színész pedig rendesen odatette magát, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény. Volt is benne pár látványos összecsapás, a közönség pedig imádta, így nem volt kérdés, hogy a streamingóriás úgy dönt, hogy berendeli a folytatását, amit hamarosan be is mutatnak.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. című film június 16-án kerül fel a Netflixre, a közönség pedig már nagyon várja Chris Hemsworth legújabb dobását, ugyanis az előzetes alapján könnyen lehet, hogy ez lesz az év akciófilmje.

Akit érdekel a magyar nyelvű előzetes, az itt megnézheti:

A minap megtartották Madridban a Tyler Rake: A kimenekítés 2. vörös szőnyeges premierjét, ahol természetesen Chris Hemsworth is ott volt, és a felvételek alapján jobban néz ki, mint valaha. A világsztár elképesztően jóképű, a díszbemutatón pedig mindenkit elvarázsolt a kék szemeivel és a visszafogott mosolyával – akit érdekelnek a képek a premierről, az itt megnézheti őket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás