promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tudomány szerint ennek a színésznőnek van a legszebb arca a világon - Szerinted is?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jodie Comer még nem akkora világsztár, de máris sokan felfigyeltek rá a szépsége miatt.

A tudomány állítólag elemzések alapján képes eldönteni, hogy ki mennyire szép. Az aranymetszés szabályszerűségeinek megfelelését nézik az arc bizonyos pontjain, vagyis azt, hogy egy adott ember adottságai mennyire felelnek meg a meghatározott, tökéletes szépségnek – figyelembe veszik az arcformát, szemöldököt, a szemek távolságát, az ajkakat és egyebek között az orrot is.

Tavaly év végén kiderült, hogy az ismert színésznő, Jodie Comert a világ legszebb nője, ugyanis az arca 94,52 százalékban tökéletes, ez pedig kiemelkedően jó teljesítménynek számít. Sokakban biztos felmerült a kérdés, hogy ő vajon kicsoda, ezért most segítünk: ő volt Ryan Reynolds partnere a Free Guy című látványfilmben, illetve Az utolsó párbaj című történelmi drámában is kulcsfontosságú szereplő volt – sőt, még a Star Wars 9. részében is feltűnt egy apró szerepben.

A Megszállottak viadala című sorozatért Emmy-díjat kapott Jodie Comer még nem egy hatalmas sztár, de elég felkapottnak számít Hollywoodban, hamarosan például Tom Hardy oldalán láthatjuk őt a The Bikeriders című drámában.

Jodie Comer a minap New York-ban járt a Theatre World Awards nevezetű eseményen, ahol gyönyörűen nézett ki, ráadásul többek között Laura Linney is tiszteletét tette ott, szóval akadt pár híresség. Felkerültek az internetre a díjátadón készült felvételek, így most bárki eldöntheti, hogy Jodie Comer valóban a világ legszebb nője, vagy esetleg téved a tudomány:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás