promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig lehet ráismerni a Transformers sztárjára ezeken a friss lesifotókon, mi történt a színésszel?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shia LaBeouf rengeteget változott az évek alatt.

2007-ben mutatták be a Transformers című, hatalmas sikerű látványfilmet, ami szinte egy csapásra világsztárt csinált Shia LaBeoufból. Úgy tűnt, hogy a fiatal színész lábai előtt hever egész Hollywood, hiszen őt szánták Indiana Jones utódjának is a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című, szintén rengeteg pénzt termelő alkotásban, de hamar összedőlt a kártyavár.

Shia LaBeoufnál hirtelen elszakadt a cérna és elkezdett elég furcsa dolgokat csinálni. Egyre több hír terjedt arról, hogy elég problémás vele együtt dolgozni, ráadásul a magánéletével kapcsolatban is felmerültek kifejezetten durva dolgok, így szinte mindenki hátat fordított neki Hollywoodban – de mégis a felszínen tudott maradni, és ez annak köszönhető, hogy mindenki szerint piszok tehetséges színész.

Shia LaBeouf pár éve elhatározta, hogy jobb ember lesz belőle, ezért rátért a gyógyulás útjára. Az ismert színésznő, Mia Goth oldalán megtalálta a boldogságot, tavaly született meg az első gyermekük – ráadásul újból elkezdett munkákat kapni komoly filmkészítőktől.

Úgy tűnik, hogy Shia LaBeouf kapott egy második esélyt, hogy bebizonyítsa, tényleg meg tud változni. Sokak szerint kár lett volna, ha eltűnik a süllyesztőben, hiszen valóban elképesztően tehetséges, és egyszer még valószínűleg Oscar-díjat fog nyerni.

Shia LaBeouf manapság már szinte felismerhetetlen ahhoz képest, milyen is volt a Transformers-szériában. Itt lehet megnézni róla pár friss lesifotót szakállasan, őszes hajjal – a sárga pulcsis képek az újak, a többi pedig megmutatja, hogy mennyit változott az évek alatt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás