promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már, hogy néz ki Jennifer Garner egy átlagos hétköznapon? Friss fotókon a színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán láthatjuk így Jennifer Garnert.

Nálunk leginkább az Alias című sorozatból ismeri a közönség Jennifer Garnert, de a Hirtelen 30, Elektra, Daredevil, illetve az Excsajok szelleme című filmjeit is rengetegen kedvelik. Az utóbbi években viszont nem a munkáiról, hanem sokkal inkább szinte csak a magánéletéről lehetett hallani, és ez egyértelműen azért van, mert az exe, és a gyermekei apja nem más, mint Ben Affleck.

Jennifer Garner és Ben Affleck 2005 és 2018 között voltak házasok, összesen három gyermekük született. Nagyon szerették egymást, de a színész egy időben eléggé szétcsúszott, inni kezdett, ez pedig tönkretette a kapcsolatukat. Azóta már összeszedte magát, és Jennifer Lopez oldalán találta meg a boldogságot, de állítólag szinte napi kapcsolatban van az exével is a gyerekek miatt.

A válás óta állítólag Jennifer Garner is megtalálta a párját egy John Miller nevezetű, menő üzletember személyében, akivel kerülik a rivaldafényt, szeretnék lesifotósok és kamerák nélkül élni az életüket, nyugodtan – Ben Affleck és Jennifer Lopez esetében ez gyakorlatilag lehetetlen, hiszen fotósok hada követi őket még akkor is, ha csak kiugranak egyet kávézni.

A minap friss fotók kerültek ki az internetre Jennifer Garnerről, miután nem a pasijával, hanem az egyik barátjával volt vacsorázni Santa Monicában. A színésznő csodálatosan nézett ki átlagos, hétköznapi viseletben is, ritkán láthatjuk őt így – itt lehet megnézni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás