promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be Jennifer Lopez és Ben Affleck 21 milliárdos szerelmi fészkébe, ami maga a luxus
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez és Ben Affleck Beverly Hills-ben vettek maguknak egy drága luxusotthont.

Rengetegen meglepődtek, mikor kiderült, hogy sok-sok év után újra összejött Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik 2003-ban a Gengszter románc című közös filmmel csúnyán leszerepeltek, de a színfalak mögött nagyon szépen összemelegedtek. 2004-ben szakítottak, majd 2021-ben ismét egymásra találtak, sőt, azóta már össze is házasodtak, és állítólag nagyon-nagyon boldogok együtt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hosszú ideje keresgélnek maguknak egy igazi álomotthont, ahol új életet kezdhetnek együtt a gyerekeikkel. Az utóbbi hónapokban többször is lehetett hallani olyan híreket, hogy ingatlanokat vásároltak Los Angeles-ben, de úgy tűnik, hogy csak most találták meg az igazit, ráadásul nem éppen egy szolid házikóról van szó – rendesen meg is kérték az árát.

Beverly Hills-ben vásárolt magának 60,85 millió dollárért, vagyis nagyjából 21 milliárd forintért egy lenyűgöző luxusotthont Jennifer Lopez és Ben Affleck. Eredetileg 135 millió dollárért árulták az ingatlant, de sikerült lealkudni 75-re – végül úgy vihették el 60,85-ért, hogy egyben, készpénzzel fizettek, szóval nem akármilyen üzletet kötöttek.

A sztárpár méregdrága csodaházában 12 hálószoba és 24 fürdőszoba van, illetve jár hozzá egy külön sportkomplexum kosárpályával és bokszringgel. Természetesen a 47 méteres úszómedence sem maradhat el, ráadásul egy 10 autós garázs is van – a telken „csupán” 80 kocsi tud parkolni, szóval nem semmi.

Itt lehet megnézni kívülről és belülről Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusotthonát, amibe már el is kezdtek beköltözni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás