promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van felesleges 74 milliód, és imádod Pókembert? Neked találták ki ezt a luxusórát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Audemars Piguet egy drága luxusórával kedveskedik a Pókember rajongóknak.

Az 1962-ben megszületett Pókember minden idők egyik legnépszerűbb, legikonikusabb képregénykaraktere, aki már hosszú évtizedek óta nézők millióit csábítja be a mozikba is. Eddig olyan színészek alakították, mint például Tobey Maguire, Andrew Garfield, illetve Tom Holland – utóbbi hamarosan visszatérhet a szerepben, de egyelőre még nagy a titkolózás a széria várva várt negyedik alkotásával kapcsolatban.

Pókembert szinte mindenhol ismerik a világon, sokak kedvenc hőséről van szó. Magyarországon is szinte minden boltban lehet kapni Pókemberes termékeket, pizsamáktól kezdve, bögréken át, egészen a játékokig. Egyedül a luxustermékeknél volt ritka Pókember feltűnése, de most kiderült, hogy ez sem marad már így sokáig, ugyanis nem akármin fog díszelegni a hálóvető szuperhős.

Az Audemars Piguet nevezetű márka piacra dob egy Pókemberes luxuskarórát, aminek az ára „csupán” 200 ezer euró, vagyis nagyjából 74 millió forint.

A 42 mm-es átmérővel rendelkező, svájci ketyegő titánból és fekete kerámiából készül, és egy dombornyomott, fehéraranyból kifaragott Pókember figura lesz a számlapon, amit ráadásul kézzel festettek. Jár hozzá majd kettő, cserélhető kaucsuk szíj is, az egyik fekete-szürke, a másik pedig fekete-piros lesz, hogy mindig a hangulatunkhoz, vagy a szettünkhöz tudjuk igazítani.

Az biztos, hogy rendesen a zsebünkbe kell nyúlni a Royal Oak Concept Spider-Man Tourbillon nevezetű karóráért, de ahogy mondani szokták: a minőséget meg kell fizetni – itt lehet megtekinteni a termékről pár képet:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás