promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham szerelme egy angyali szépség, aki ördögien jól néz ki - Friss fotókon a sztárpár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cannes-ban fotózták le Jason Stathamet és a gyermekei édesanyját, Rosie Huntington-Whiteley-t.

Jason Statham egy igazi filmes keményfiú, aki már szinte a morcos nézésével is képes zúzódásokat okozni. Érdekes, hogy ő egy hatalmas sztár, mégis képes szinte teljesen titokban tartani a magánéletét úgy, hogy a szerelme nem más, mint a világhírű modell, Rosie Huntington-Whiteley, akit a magyar közönség valószínűleg leginkább a Transformers harmadik részéből ismer – ő váltotta Megan Foxot a szériában.

Ha véletlenül nem készültek róluk annak idején lesifotók, akkor az sem derült volna ki, hogy Jason Stathamnek és Rosie Huntington-Whiteley-nek már van két közös gyermeke, szóval tényleg igazán mesterien óvják a magánéletüket, ez pedig teljesen érthető. Sok hasonló hollywoodi sztárpár szeretné pontosan ugyanezt, de Jason Stathamék tudnak valamit, amit mások nem.

A minap friss képek készültek Jason Stathamről és Rosie Huntington-Whiteley-ről Cannes-ban a Women in Motion díjátadón, ahol természetesen mindketten fantasztikusan festettek.

Persze Rosie Huntington-Whiteley volt az, aki igazán ragyogott az eseményen, hiszen az angyali szépségű modell egyszerűen kifogástalanul nézett ki az elegáns ruhájában, valószínűleg mindenki kizárólag őt bámulta – de minden bizonnyal csak nagyon-nagyon óvatosan, nehogy Jason Statham észrevegye, hiszen abból könnyen lehet, hogy egy elég komoly balhé kerekedne.

Itt lehet megnézni Jason Stathamet és Rosie Huntington-Whiteley-t az eseményen, ahol jól látható módon tökéletes párt alkottak:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás