promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Harrison Ford ritkán látható felesége, a gyönyörű Calista Flockhart, aki 22 évvel fiatalabb a legendás színésznél
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harrison Ford és a felesége, Calista Flockhart is ellátogattak a Cannes-i Filmfesztiválra.

Mostanában bőven van minek örülnie a 80 éves Harrison Fordnak, ugyanis szinte aktívabb, mint valaha, a projektjei pedig hatalmas sikereket érnek el. Nemrég Helen Mirrennel szerepelt az 1923 című sorozatban, ami a Yellowstone előzménye, aztán a direkt terápia című szériában láthattuk őt az Így jártam anyátokkal sztárjával, Jason Segellel, és mindössze pár hét múlva jön az új Indiana Jones film is.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája június 29-én érkezik a magyar mozikba, a rajongók pedig már nagyon várják Harrison Ford ötödik, és egyben utolsó kalandját a legendás karakter bőrében. A legutóbbi rész 15 éve került bemutatásra, szóval sok idő telt el, ráadásul sajnos Steven Spielberg sem tért vissza – de helyette a Logan - Farkas mögött álló James Mangold lett a rendező, ő pedig eddig elég jó filmeket hozott nekünk.

A Cannes-i Filmfesztiválon pár szerencsés már láthatta az új Indiana Jones filmet, és összességében elég pozitív véleménnyel voltak róla, szóval úgy néz ki, hogy megnyugodhatnak a széria rajongói, méltó lesz a lezárás.

Az alkotás díszbemutatóján természetesen Harrison Ford is ott volt, és magával vitte a 22 évvel fiatalabb feleségét, a ritkán látható Calista Flockhartot is, akit a legtöbben az Ally McBeal című sorozatból ismerhetnek Magyarországon. A színésznő csodálatosan nézett ki, több évtizedet is letagadhatna a korából, a férje pedig nagyon boldognak tűnt mellette – itt lehet megnézni pár képet az eseményről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás