promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopezről meglepő lesifotók kerültek ki, ritkán láthatjuk így a világsztárt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez kényelmesre vette a figurát.

Jennifer Lopez egy igazi gigasztár, és ezért rendesen meg is dolgozott az elmúlt évtizedekben. Hol a slágereivel varázsolta el a közönséget, hol a filmjeivel, de az biztos, hogy szinte végig siker övezte az útját, mivel az emberek egyszerűen imádják őt – ha valaki próbára szeretné tenni magát Jennifer Lopez filmjeivel kapcsolatban, akkor itt az alkalom, ugyanis ez az izgalmas képes kvíz tökéletes hozzá:

Nemrég mutatták be Netflixen Jennifer Lopez legújabb filmjét, az Anyát, ráadásul a híresség most is az új albumán dolgozik, ami elvileg egy rendkívül őszinte lemez lesz, mivel a legtöbb dalt a férje, Ben Affleck inspirálta – szóval nincs megállás a világsztár számára, továbbra is több fronton alkot maradandót, ennek pedig nagyon örülnek a rajongói, akik csodálatosnak tartják őt.

Már megszokhattuk Jennifer Lopeztől, hogy mindig fantasztikusan néz ki, hiszen ő egy igazi díva, aki mindig ad a megjelenésére, hiszen ez nagyon fontos tényező az imidzsét nézve – de most mégis egészen meglepő lesifotók kerültek ki róla.

Jennifer Lopez magához képest elég kényelmesre vette a figurát, és egy kötött kardigánban, farmernadrágban kapták őt lencsevégre Beverly Hills-ben – ritkán láthatjuk őt így, az biztos.

Persze ebben a szerelésben is lenyűgöző volt Jennifer Lopez, csupán arról van szó, hogy általában jóval elegánsabb felvételek kerülnek ki róla az internetre, ezért is furcsállták sokan ezeket az új képeket – amiket itt tudnak megtekinteni az érdeklődők:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás