promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christina Aguilera mellesleg még most is bombasztikus formában van
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő, Christina Aguilera bevállalós ruhát vett fel egy eseményre Los Angeles-ben.

A '90-es évek legvégén két pophercegnő csatázott a slágerlistákon, Britney Spears és Christina Aguilera. Hasonló háttérrel rendelkeztek, egy műsorban szerepeltek gyerekként, mindketten tehetségesek voltak, de végül Britney volt az, aki nagyobb nyomot tudott hagyni maga után, sokkal nagyobb sztár lett belőle – de ő jelenleg eléggé lecsúszott, sokan elfordultak tőle, míg Christina Aguilera töretlenül sikeres.

Christina Aguilera hangja valami egészen elképesztő, generációja egyik legjobb énekesnőjének tartják őt még úgy is, hogy néha talán egy kicsit túlzásba viszi a hajlítgatásokat. Persze ettől még fantasztikusan tehetséges, csak esetenként annyira belead apait-anyait, hogy az bizonyos szinten a fellépés rovására megy – de a rajongói így is teljesen odavannak érte, ami nem meglepő.

Christina Aguilera nemcsak bitang csodás hanggal rendelkezik, hanem hihetetlenül gyönyörű is, ráadásul nem éppenséggel szégyenlős. Büszkén mutatja meg a testét a világnak, nem egyszer láthattuk már meztelenül, vagy egészen bevállalós ruhában – most is egy olyan szettben jelent meg a GLAAD Media Awards-on, ami eléggé kiemelte a méretes kebleit, és ennek sokan örültek.

Jelenleg 42 éves Christina Aguilera, és szebb, mint valaha. Ezeken a friss felvételeken is egyszerűen képtelenség róla levenni a tekintetünket, annyira csábító, vonzó és gyönyörű, hogy az valami hihetetlen:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás