promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston áttetsző ruhában állt a kamerák elé, 54 évesen is észveszejtően tökéletes a teste
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston nagyon dögösen nézett ki a Gyagyás gyilkosság 2 Los Angeles-i premierjén.

A Jóbarátok című, nagy sikerű vígjáték sorozatban ismerte meg a globális közönség Jennifer Anistont, akinek sikerült úgymond kitörnie a tévés ketrecből, és igazi mozisztár lett belőle. Ő nemcsak tehetséges, hanem elképesztően gyönyörű is, általában előkelő helyen szokott végezni azokon a listákon, ahol a legszebb hollywoodi hírességeket rangsorolják kinézet és kisugárzás alapján.

Jennifer Aniston manapság inkább a streaming felé kacsintgat, március 31-én például bemutatásra kerül Netflixen a legújabb filmje, a Gyagyás gyilkosság 2, amiben Adam Sandler oldalán fog majd nyomozni. Az első rész hatalmas sikert aratott még 2019-ben, így nem meglepő, hogy a streamingóriás berendelte a folytatást, hogy ismét együtt mókázzon egy izgalmas kaland során a két világsztár.

A minap megvolt a Gyagyás gyilkosság 2 díszbemutatója Los Angelesben, ahol természetesen Jennifer Aniston és Adam Sandler is ott volt. A színésznő csodálatos, enyhén áttetsző ruhában mutatta meg a kamerásoknak a tökéletes alakját, a komikus pedig egy kényelmes kapucnis pulcsiban volt az ő kontrasztja stílus szempontból az eseményen – bár nála az lett volna meglepő, ha kiöltözik.

Sokan várják már a Gyagyás gyilkosság 2-t, hiszen Jennifer Aniston és Adam Sandler már az első részben is remek párost alkottak és nagyon viccesek voltak, így jó eséllyel a március 31-én a Netflixre érkező folytatás is legalább olyan szórakoztató lesz.

Itt lehet megnézni, hogyan nézett ki Jennifer Aniston és Adam Sandler a Gyagyás gyilkosság 2 Los Angeles-i premierjén:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás