promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így tette emlékezetessé 60.születésnapját Quentin Tarantino
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino stílusosan ünnepelte születésnapját gyönyörű felesége oldalán.

A legendás rendező és forgatókönyvíró, Quentin Tarantino 60 éves lett, és a lehető legmesésebb módon ünnepelte meg mérföldkőnek számító születésnapját. Tarantino és barátaival, valamint feleségével, Daniella Pickkel együtt vacsorázott a festői párizsi La Girafe étteremben, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílt az ikonikus Eiffel-toronyra.

A finom konyhájáról és elegáns hangulatáról ismert étterem tökéletes helyszín volt a Pulp Fiction alkotójának születésnapi ünnepségéhez. Miközben Tarantino és vendégei élvezték a finom ételeket, gyönyörködtek a lélegzetelállító párizsi tájban is.

De a sztárvendégek ünneplése nem állt meg itt. Ahogy Tarantino távozott, időt szakított arra, hogy autogramot osztogasson a rajongóknak, akik az étterem előtt gyűltek össze, hogy egy pillantást vethessenek a hollywoodi ikonra.

Quentin Tarantino mindig is egy elragadó személyiség volt, és a születésnapi ünneplése sem volt másként. A lenyűgöző párizsi kilátással és a sztár jellegzetes bájával ez egy emlékezetes nap lehetett számára. Mi pedig alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat számunkra legközelebb a rendező!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás