promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves olyan mélyre süllyedt,hogy rajongóitól kér pénzt?
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves megint bajban van? Az internetet ellepték a pletykák, miszerint a hollywoodi szívtipró újabb botrányba keveredett. De ezúttal nem arról van szó, amire gondolsz.

Egy hamis Keanu Reevest szúrtak ki a neten, és nem azért van itt, hogy új filmjét reklámozza. Ehelyett ez a szélhámos egy új kampány sztárja, amelynek célja, hogy figyelmeztesse az embereket az online AI-csalások veszélyeire.

Az Unmask The Scam csapata azért választotta Keanu Reevest a kampányuk arcának, mert az ő nevét használták a hírhedt Celebrity Romance Scamben. Ebben az átverésben olyan emberek használták a deepfake technológiát, akik hírességeknek adták ki magukat, ezzel pénzt zsarolva ki az áldozataiktól, miután leveleztek velük a közösségi médiában.

De ne aggódj, az igazi Keanu Reeves nincs bajban. Sőt, az Unmask The Scammal együttműködve segít felvilágosítani az embereket az ilyen típusú átverésekről és arról, hogyan kerüljék el őket.

Az oktatóvideókban az ál-Keanu Reeves elmagyarázza, hogyan működnek ezek az átverések, és tippeket ad, hogyan lehet biztonságban maradni az interneten. Saját tapasztalatait is megosztja, amikor ellopták a személyazonosságát, és aljas célokra használták fel.

Ha tehát Keanu Reeves online pénzt kér, vigyázzon! Valószínűleg nem ő az. Ha azonban többet szeretnél megtudni arról, hogyan védekezhet az online AI-csalások ellen, nézd meg az Unmask The Scam új kampányát, amelynek főszereplője az ál-Keanu Reeves.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás