promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátnője kárpótolja Austin Butlert, mert nem nyert Oscart? - Így néz ki a dögös, Kaia Gerber
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy leülepszik a por a 2023-as Oscar-díjkiosztóról, van egy színész, aki nem igazán jutott be. Austin Butlert ugyan jelölték, de a hőn áhított aranyszobrocskát nem ő vihette haza. Mit tehet hát egy összetört szívű színész? Nos, Austin úgy döntött, hogy bánatát napba, homokba és gyönyörű barátnője, Kaia Gerber társaságába fojtja.

Így van, Austin és Kaia a mexikói üdülőhelyre, Cabóba utazott, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak és legyünk őszinték, ki ne szeretne elmenekülni a paradicsomba, miután ilyen közel került az Oscar-dicsőséghez? De vajon Kaia látványa elég ahhoz, hogy megvigasztalja Austint a vereség után?

Nos, ha a párról készült, a medencében lubickoló fotók alapján kijelenthetjük, hogy igen. Hosszú lábaival, napcsókolta bőrével és ragogyó mosolyával Kaia határozottan szemet gyönyörködtető. És ki más emelhetné fel jobban Austin lelkét, mint lenyűgöző modell barátnője? 

De ne felejtsük el, hogy egy kapcsolatban többről van szó, mint a külsőségekről. Austin és Kaia már egy ideje együtt vannak, és úgy tűnik, hogy erős kapcsolat van köztük, ami túlmutat a fizikain. Látták már őket kézen fogva, összebújva a strandszéken, és csak úgy általában élvezik egymás társaságát. És végül is nem ez a legfontosabb?

Tehát bár Austin idén talán lemaradt az Oscar-díjról, a Cabo-i szórakozásról biztosan nem marad le. És Kaia-val az oldalán, nincs kétségünk afelől, hogy képes lesz maga mögött hagyni a csalódást, és élvezni a jól megérdemelt pihenést. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás