promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg Colin Farrell vadiúj luxusotthonát, amiért 6 millió dollárt fizetett a színész

Nézd meg Colin Farrell vadiúj luxusotthonát, amiért 6 millió dollárt fizetett a színész

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Colin Farrell igazi álomingatlant vett magának Los Angelesben.

Jó lehet manapság Colin Farrell-nek lenni, hiszen a színész idén kapta meg élete első Oscar-jelölését A sziget szellemei című nagy sikerű filmben nyújtott alakításáért, hamarosan bemutatásra került a saját sorozata, amiben ismét a Batmanből ismert Pingvin bőrébe bújik, illetve úgy tűnik, hogy egy új, igazán csodálatos otthont is vásárolt a jóképű világsztár Los Angelesben.

A 46 éves Colin Farrell továbbra is Hollywood egyik legfelkapottabb színészének számít, és ahogy öregszik, úgy lesz egyre jobb és jobb. Lehet, hogy az új házát is azért vette, mert szeretne még kreatívabb, még inspirálóbb környezetben élni, hogy továbbra is elképesztő alakításokkal ajándékozzon meg minket a különböző, izgalmas és sikervárományos projektekben, amik előtte állnak.

Colin Farrell 6 millió dollárért, vagyis nagyjából 2,1 milliárd forintért vásárolta meg a körülbelül 480 négyzetméteren elterülő vadiúj Los Angeles-i otthonát, amiben 5 hálószoba és 6 fürdőszoba van, de tartozik hozzá egy kisebb mozi is, egy borospince, medence, és egy vendégház is – a fantasztikus kilátásról nem is beszélve, szóval egészen biztos, hogy nagyon jól fogja érezni magát itt.

Akit érdekel, hogy néz ki Colin Farrell luxusingatlanja, az itt megnézhet pár képet az álomházról, amiben biztos, hogy a legtöbben nagyon szívesen laknának, hiszen megvan benne minden, ami kellhet:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás