promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hasonmás esküvő? - Britney Spears hasonmása egybekelt egy George Michael-imitátorral!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Táncosból Britney Spears-imitátor: Lucy Rose Smith útja a hírnév felé!

Ismerd meg Lucy Rose Smith-t, a 35 éves táncosnőt és koreográfust az angliai Norfolkból, aki a világjárvány alatt találta meg igazi hivatását - a popszenzáció Britney Spears imitálását! És ő nem akármilyen imitátor, abból sem egy kispályás. Lucy profi, aki nemzetközi szinten lép fel, és minden egyes fellépéséért bő 1000 fontot keres.

Lucy feltűnő hasonlósága a "Toxic" énekesnőjéhez egész életében beszédtéma volt, ezért elszántsággal és kemény munkával karriert csinált belőle. Ő az élő bizonyíték arra, hogy még a nehéz időkben is, egy kis kreativitással bárki nyereséges vállalkozássá formálhatja szenvedélyét.

De Lucy nem egyedül csinálta. Párja, aki történetesen George Michael-imitátor, a sikerhez vezető útja során a sziklája és legnagyobb támogatója volt. 

Lucy története inspirációt jelent mindazok számára, akik a hivatásuk megtalálásáért küzdenek. Bebizonyította, hogy kemény munkával és elhivatottsággal valóra válthatja álmait, függetlenül attól, hogy azok mennyire szokatlannak tűnnek.

Ha tehát Britney-rajongó vagy, vagy csak egy kis szórakozásra vágysz, mindenképpen nézd meg Lucy következő fellépését. Ki tudja, lehet, hogy összetéveszted majd őt az igazi nagymenővel!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás