promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zoe Kravitz: A testpozitivitás rettenthetetlen királynője
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy olyan világban, ahol a nőkre állandó nyomás nehezedik, hogy megfeleljenek egy bizonyos testalkatnak, Zoe Kravitz színésznő és modell minden szabályt áthág. Megdöbbentő szépségével és tónusos testalkatával Kravitz sosem szégyellte megmutatni idomait a mozivásznon, a vörös szőnyegen és a közösségi médian.

A "Big Little Lies" című HBO-sorozatban játszott főszerepétől kezdve az olyan filmekben, mint a "Divergens" és a "Mad Max: Fury Road", Kravitz sosem riadt vissza attól, hogy mindent megmutasson. Magabiztossága és merészsége rajongók egész seregét hozta el neki, akik csodálják őt szépségéért, tehetségéért és rendíthetetlen önszeretetéért.


Azonban Kravitz testpozitív üzenete túlmutat a bőr puszta mutogatásán. Az öngondoskodás és a testünkkel való törődés szószólója is, mind fizikailag, mind mentálisan. Nyíltan beszélt a szorongással és depresszióval folytatott küzdelmeiről, és arról, hogyan tanulta meg, hogy a jólétét előtérbe helyezze annak érdekében, hogy a legjobb életét élje.

A közösségi médiában Kravitz a testpozitivitás jelképe, és a bikinitől a túlméretezett pulóverekig mindenben magabiztosan oszt meg magáról képeket. Soha nem volt olyan, hogy visszariadt volna attól, hogy leszólja a társadalom által a nőknek támasztott irreális szépségnormákat, és ehelyett arra bátorítja követőit, hogy fogadják el saját egyedi szépségüket, és szeressék magukat olyannak, amilyenek.

Kravitz testéhez való hozzáállása és rendíthetetlen önbizalma igazi inspirációvá teszi őt a nők számára mindenhol. Ő a bizonyíték arra, hogy a szépség minden formában és méretben megjelenik, és hogy nincs erősebb egy olyan nőnél, aki úgy szereti magát, ahogy van.

Ha tehát legközelebb bizonytalannak érzed magad a tested miatt, vegyél példát Zoe Kravitz-ról, és emlékezz arra, hogy úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás