promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Georgina Mazzi swarovskiba mártott kebleitől elakad a lélegzetünk

Georgina Mazzi swarovskiba mártott kebleitől elakad a lélegzetünk

Fotók & Programok

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Georgina Mazzeo ellopta a reflektorfényt a John Wick: Chapter 4 premierjén egy lehengerlő fekete ruhában!

Az internet lázban ég, hiszen a lenyűgöző modell és influencer, Georgina Mazzeo szinte megtisztelte a vörös szőnyeget a John Wick: Chapter 4 várva várt premierjén Los Angelesben. Georgina egy abszolút llélegzetellálítóan nézett ki a feltűnő fekete ruhában, amely nem hagyott sok mindent a képzeletre.

A ruha merészen magasan kivágott volt, ami megmutatta tónusos lábait, a dekoltázst pedig apró, csillogó kövek díszítették, amelyek minden mozdulatánál megcsillantak. Georgina sima, egyenes haja és minimális sminkje lehetővé tette, hogy a ruha legyen a show igazi sztárja.

Nem meglepő, hogy Georgina ellopta a reflektorfényt az eseményen, hiszen minden egyes lépésével magabiztosságot és eleganciát sugárzott. Bebizonyította, hogy a fekete soha nem megy ki a divatból, és egyszerre lehet dögös és kifinomult.

Georgina megjelenése a John Wick: Chapter 4 premierjén a rajongókat és a divatkritikusokat egyaránt lenyűgözte. A ruhaválasztása nemcsak szemet gyönyörködtető volt, de tökéletesen illett is az alkalomhoz. 

Összefoglalva, Georgina Mazzeo ismét bebizonyította, hogy a divatvilágban is számolni kell vele. A John Wick: Chapter 4 premierjén viselt fekete ruhája egyszerűen lenyűgöző volt, és mi nem tudjuk levenni róla a szemünket. 

Borítókép:  profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás