promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Levine felesége le sem veszi a kezét az énekesről, újabb botránytól retteg?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy a Maroon 5 énekesének felesége a legutóbbi botrány óta rövidebb pórázon tartja a szerelmét.

Rengetegen ismerik és szeretik a Maroon 5 zenekart, számtalan slágert hozott már nekünk Adam Levine bandája. Állandó lakói a rádióknak, Magyarországon is sok-sok rajongó hallgatja őket minden egyes nap. Viszont az utóbbi időben nem a remek énekhangja miatt cikkeztek a frontemberről, hanem azért, mert állítólag megcsalta a modellként ismert feleségét, Behati Prinsloo-t, akivel még 2014-ben házasodtak össze.

Nyilvánosságra kerültek azok az üzenetek, amiket állítólag Adam Levine küldött egy nőnek, aki azt állította, hogy viszonya volt a világsztárral. Az énekes bevallotta, hogy flörtölt más nőkkel is, és ezt egyáltalán nem kellett volna, de a megcsalást tagadta. Úgy tűnik, hogy végül sikerült túllendülniük a botrányon a feleségével, de persze nincs elfelejtve a dolog – legalábbis erre utal pár friss lesifotó.

Adam Levine pár napja lett 44 éves, ezért elmentek a feleségével ünnepelni, egyenesen a kaliforniai Disneylandbe. A felvételek alapján Behati Prinsloo szinte le se vette a kezét a szerelméről, mintha csak rövidebb pórázon akarná tartani őt, de ettől függetlenül a jelek szerint nagyon jól érezték magukat együtt, és minden rendben van közöttük – vagyis tényleg sikerült megmenteniük a házasságukat egy ekkora balhé után.

Itt lehet megnézni a friss lesifotókat Adam Levine-ről és a feleségéről, akiknek nemrég született meg a harmadik közös gyermekük, de egyelőre még eléggé kevés dolgot árultak el az új családtagról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás