promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyatejes szappan? Nem fogod elhinni, hogy ez a nő mivel keresett 82 ezer fontot!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen! A nő 82 ezer font értékű szappanná alakítja a lejárt anyatejet - és az anyák imádják!

Ismerd meg Taylor Robinsont, az ohiói szappankészítőt, aki egyedi és kissé ellentmondásos termékével - adományozott lejárt anyatejből készült szappannal - keresi a kenyerét!

De várjanak, emberek! Ez nem csak valami furcsa kísérlet, ami rosszul sült el. Taylornak sikerült ebből a szokatlan alapanyagból jövedelmező üzletet csinálnia, és eddig több mint 82 000 fontot hozott az eladásokból.

És úgy tűnik, hogy a vásárlói teljesen odavannak érte. Taylor szerint az anyatej természetes lágyítószer, amely segíthet csökkenteni a bőrpírt, az érzékenységet és még a pattanásokat is - így tökéletes kiegészítője a kézzel készített szappanjainak.

De Taylor nem csak adományozott anyatejet használ. Egy olyan személyre szabott szolgáltatást is kínál, ahol az anyák saját tejüket küldhetik be, hogy szappanná alakítsák - ez pedig egy a maradandó emlék lehet a szoptatás értékes pillanataira.

Persze nem mindenki ért egyet Taylor egyedi megközelítésével a szappankészítésben. Néhányan majdnemhogy undorodnak az ötlettől, míg mások abszolút csodálatukat fejezték ki a kreativitása és vállalkozói szelleme iránt.

Akár szeretik, akár utálják, tagadhatatlan, hogy Taylornak sikerült egy valószínűtlen alapanyagból sikeres üzletet csinálnia - és ki tudja, milyen más szokatlan termékekkel rukkol elő legközelebb!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás