promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Természetfeletti mutatvány! Ismerd meg Twiggy-t, a vízisíző mókust, aki már több mint 40 éve szeli át a vizet a hullámok királyaként!

Természetfeletti mutatvány! Ismerd meg Twiggy-t, a vízisíző mókust, aki már több mint 40 éve szeli át a vizet a hullámok királyaként!

Fotók & Programok

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha azt hitted, hogy a vízisíelés csak egy emberi sport, gondold át újra! Twiggy, a vízisíelő mókus már több mint négy évtizede kápráztatja el a közönséget vízi bohóckodásával, és semmi jele annak, hogy egyhamar lassítana.

A tehetséges mókus a nézők legnagyobb örömére miniatűr vízisíléceken siklik át egy medence felszínén.Twiggy egyfajta hírességgé vált, hiszen számos televíziós műsorban és filmben szerepelt, többek között a Vince Vaughn, Christine Taylor és Ben Stiller főszereplésével készült Dodgeball című vígjátékban. 

De ami igazán érdekes Twiggyben, az az, hogy ő nem csak egy mókus - valójában több mókus, akiket mind arra képeztek ki, hogy átvegyék az irányítást, amikor az elődjük nyugdíjba vonul. És amikor éppen nem a vízisíelésben való jártasságukkal kápráztatják el a tömegeket, ezek a szőrös szórakoztató művészek szeretett családi háziállatként élik napjaikat.

Tehát akár a vízi sportok, akár az állati bohóckodás, akár csak egy jó adag egészséges családi szórakozás híve vagy, Twiggy, a vízisíelő mókus előadása nem maradhat ki! 

Borítókép:  profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás