promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sasha Splits milliókat keres azzal, hogy szétteszi a lábát, de nem az ágyban: így csinálja!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A megfélemlítettől a milliomosig: Ismerd meg Sasha Splitset, a hajlékonyság és rugalmasság királynőjét, aki felrobbnatja a közösségi médiát! 

Sasha Splits története a megpróbáltatások leküzdéséről és a fájdalom nyereséggé alakításáról szól. Annak ellenére, hogy gúnyolták és ócsárolták a tánctudásának hiánya miatt, nem volt hajlandó feladni az álmát, hogy felléphessen.

Megdöbbentő hajlékonyságának és spárgázóképességének köszönhetően Sasha egyik napról a másikra szenzációvá vált az OnlyFans és a TikTok oldalán, több mint 2 millió dollárt kaszált és 100 millió megtekintést gyűjtött! Kinek van szüksége táncórákra, ha valakinek olyan teste van, ami úgy hajlik, mintha gumiból lenne?

Azonban Sasha felemelkedése a hírnév felé nem volt ilyen könnyű. Szegény családból származik, ezért szinte minden nap 14 óráznia kellet, hogy kifizethesse a tánciskola tandíját, mégis adósságokba fulladt.  2020 jelentette az áttörést az életében mikor felfedezte az OnlyFans-t. Onnantól pedig Sasha sorsa drámai fordulatot vett.

Most a 19 éves lányok álom életét éli, köszönhetően természetfeletti rugalmasságának és annak, hogy hajlandó felvállalni tehetségét. Ha tehát komoly inspirációra és egy egészséges adag testpozitivitásra vágysz, ne keress tovább, mint Sasha Splits - a lány, aki a kritikusait rajongókká, a spárgáit pedig milliókká változtatta!

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás