promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezüstbe öntött szirének: Emily Ratajkowski és Alessandra Ambrosio a Vanity Fair Oscar partiján versengtek
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 2023-as Oscar-gála a glamour éjszakája volt, amikor Hollywood elitje a legszebb ruháiban vonult végig a vörös szőnyegen. 

A lenyűgöző hírességek között volt Ana De Armas színésznő is, aki egy este alatt két különböző öltözékével keltette fel mindenki figyelmét. Az Oscar-gálán egy ezüstszínű ruhát viselt, majd később a Vanity Fair Oscar-partiján egy magasan kivágott ruhába bújt.

Egy másik híresség, aki az afterpartin keltett inkább nagyobb feltűnést, Kylie Jenner volt, aki egy pánt nélküli, fényes fekete ruhát viselt, amelynek míderén egy nagy masni volt. Emily Ratajkowski és Alessandra Ambrosio nagyon hasonló ezüstszínű, áttetsző ruhában jelentek meg, így a rajongók vitatkozhattak, ki nézett ki jobban.

Végül, de nem utolsósorban Kate Hudson egy szintén ezüstszínű, strasszkövekkel díszített ruhában kápráztatott el mindenkit az Oscar-gálán, majd a Vanity Fair Oscar-buliján egy lélegzetelállító, mély dekoltázzsal és egyedi ujjakkal díszített rózsaszín ruhában jelent meg.

Összességében a 2023-as Oscar-gála és az azt követő parti divatválasztéka nem okozott csalódást. Az eleganciától a merészebbig a hírességek hozták a legjobb formájukat ezzel emlékezetessé téve az estét.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás