promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya igazi vadmacska melltartóban, mindenki csak őt nézte
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya felforrósította a Louis Vuitton bemutatóját Párizsban.

Jelenleg talán Zendaya az egyik legnagyobb sztár Hollywoodban, hiszen a tévében, illetve a mozikban is gigasikereket arat. Ő alakítja Pókember szerelmét a Tom Holland-féle Marvel filmekben, illetve az Eufória című sorozatban is olyan fantasztikus, hogy már több díjat is bezsebelt a rémisztően remek alakításáért – generációja egyik legjobb színésznőjének tartják a fiatal világsztárt.

Zendaya nemcsak színésznőként tevékenykedik, hiszen énekel is, ráadásul igazi divatikon lett az utóbbi években. Hatalmas márkákkal és tervezőkkel dolgozik együtt, a szépségével pedig a fél világot megbabonázza. Tom Holland nagyon szerencsés férfi, hogy Zendaya a barátnője – bár a Pókemberként elhíresül színész rajongói meg valószínűleg pont, hogy fordítva látják a dolgot.

Zendaya nemrég Párizsba látogatott, hogy ott legyen a Louis Vuitton bemutatóján. A híresség egy elég bevállalós, állatmintás ruhát vett fel az eseményre, ami alatt csupán egy apró melltartót viselt, ezzel pedig sikerült elérnie azt, hogy mindenki csak őt nézze, hiszen varázslatosan stílusos, és csábító volt a kinézete – pont, amilyennek egy divatikonnak lennie kell.

Itt lehet megnézni a Zendayáról készült, friss felvételeket a Louis Vuitton bemutatóról, ahol természetesen az ő jelenléte volt a fő műsorszám, hiszen ahol ő ott van, ott biztos, hogy egyből ő lesz a főszereplő:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás