promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legnagyobb laptopja hatalmasabb, mint sok magyar tévéje
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár YouTuber állítólag megalkotta minden idők legnagyobb laptopját.

Magyarországon is rengetegen szeretik a laptopokat, hiszen nagyon kényelmes a használatuk, akár még az ágyból fekve is internetezhetünk rajtuk. Sokan filmezésre, játékra, vagy egyszerűen csak munkára, tanulásra használják ezeket a praktikus, ölben is könnyedén elférő eszközöket, amik általában 14-17 colos képernyővel rendelkeznek – de most csináltak egyet, ami ennél jóval nagyobb.

Az ismert YouTuberek, Evan és Katelyn elhatározták, hogy megcsinálják a világ legnagyobb laptopját, és úgy tűnik, hogy ez össze is jött nekik, bár ezt a készüléket nem igazán lehet majd olyan könnyedén ölbe venni. A 43 colos, vagyis nagyjából 110 centis laptop körülbelül 45 kilós, és ipari csuklópántokkal rendelkezik, nehogy a képernyő rácsapódjon a hatalmas súlyával a felhasználó kezeire.

A 43 colos laptop körbe RGB világítást kapott, hogy megfeleljen a mai trendeknek, illetve megnagyobbított mechanikus billentyűzet, meg persze egy touchpad is helyet kapott benne. A benne található alkatrészek egy NUC 11-es minigépből vannak, és összesen kettő darab 150W-os akkumulátor üzemel benne – és úgy tűnik, hogy tökéletesen működik, nagyon elégedettek a készítők.

Itt lehet megtekinteni pár képet a laptopról, aminél állítólag nem létezik nagyobb – de lehet, hogy nem is baj, ugyanis akármennyire érdekes, és jól néz ki, sajnos a használata nem lehet valami kényelmes:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás