promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian a zuhany alatt? Újabb bevállalós képet posztolt a valóságshow-sztár
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóságshow-sztár és üzleti mogul Kim Kardashian ismét egy újabb lenyűgöző Instagram-poszttal állt elő, amiért követőinek milliói lelkesednek. 

Legújabb bikinis képein a 41 éves szépség irigylésre méltó és tónusos testalkatát mutatta meg, miközben egy fárasztó edzőtermi edzés után zuhanyzott.

A "Keeping Up With The Kardashians" sztárja nem szégyenlősködött, hogy megmutassa előnyeit, hiszen egy alig bő bikinit vett fel, ami nem sok mindent hagyott a képzeletre. Bőséges dekoltázsa és tónusos hasizmai teljes egészében mutatkoztak meg, így követői csodálattal nézték hihetetlen alakját.

A poszt, amely néhány óra alatt több mint egymillió lájkot és kommentet kapott a rajongóktól, akik nem tudtak betelni a négygyermekes anyuka lenyűgöző külsejével. 

Nem titok, hogy Kim Kardashian komolyan veszi a mozgást, és legújabb Instagram-posztja is bizonyítja, hogy mennyire elkötelezett az egészséges életmód fenntartása mellett. Akár az edzőterembe jár, akár a medence mellett tölti a szabadidejét, a realitysztárnak mindig sikerül felkeltenie a figyelmet lenyűgöző megjelenésével.

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás