promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország tavaszodik, azonban Kalifornia nem úszta meg, a Hollywood Sign-t hó borítja!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az általában napsütéses Kalifornia államot dermesztő krízis fenyegeti, mivel egy sor téli vihar pusztítást végez a régióban. Az áramkimaradásoktól kezdve a közlekedési káoszig az állam küzd, hogy megbirkózzon a váratlan hideghullámmal.

De a legmegdöbbentőbb látványt a hóba borult hollywoodi tábla nyújtja! Igen, jól olvasta - a Los Angeles-i Mount Lee ikonikus jelképe most téli csodavilággá változott, hópelyhek porozzák be a híres betűket. Ez az egyszeri látvány a helyieket és a turistákat egyaránt ámulatba ejtette és megdöbbentette.

De nem csak Hollywood érzi a fagyot. A forró és száraz éghajlatáról ismert Mojave-sivatag havas tájjá változott. A Santa Clarita-völgy szőlőültetvényeit pedig, amelyek általában a borok szerelmeseinek paradicsoma, hó borította be, szürreális színt kölcsönözve a festői tájnak.

A vihar káoszt okozott az utakon, a forgalom leállt, és sok sofőr megrekedt. Áramkimaradásokról is beszámoltak, így ezrek maradtak fűtés és áram nélkül a fagyos hőmérsékletben.

A káosz és a fennakadások közepette azonban tagadhatatlan, hogy Kalifornia lenyűgözően néz ki a hóban. Ez egy ritka és váratlan élvezet, amely a helyiek és a látogatók fantáziáját egyaránt megragadta. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás