promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christina Ricci mindenkinél dögösebb volt a díjátadón, nagyon bevállalós ruhát vett fel a Wednesday sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christina Ricci mellett Austin Butler és többek között Hunter Schafer is ott voltak a jeles eseményen.

Tavaly novemberben a Netflix hatalmasat robbantott a Wednesday című sorozattal, amit a zseniális Tim Burton készített a streamingóriásnak. Az alkotás nemcsak azért volt különleges, mert Jenna Ortega fantasztikus alakítást nyújtott Wednesday Addams szerepében, hanem azért is, mert szerepelt benne az a Christina Ricci is, aki a '90-es években bemutatott Addams Family filmekben testesítette meg a karaktert a nagyvásznon.

Christina Ricci jelenleg 43 éves és bomba formában van, erről pedig most mindenki meggyőződhetett a Costume Designers Guild Awardson, ahol elképesztően merész ruhában jelent meg a színésznő: bordó, köldökig kivágott ruhaköltemény volt rajta, ráadásul még melltartót se vett fel, így rendesen átütöttek a mellbimbói – mondani sem kell, hogy pillanatok alatt felforrósította a hangulatot.

A csodaszép Christina Ricci mellett amúgy az Eufóriából ismert Hunter Schafer, Elizabeth Debicki, Sarah Polley, Monica Barbaro, Cate Blanchett, Bette Midler, Angela Bassett, illetve többek között az Elvis című film rendkívül tehetséges sztárja, Austin Butler is ott voltak a Costume Designers Guild Awardson, amit Los Angelesben rendeztek meg a minap, és természetesen mindenki remekül nézett ki.

Itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről, amin egyszerűen vadító volt Christina Ricci, de Elizabeth Debickire is rengeteg tekintet szegeződött, hiszen rajta se volt melltartó a ruhája alatt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás