promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kristen Stewart melltartó nélkül jelent meg egy eseményen, de még ez sem vette el a figyelmet a szörnyű hajáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kristen Stewart egyszerre volt elegáns és igénytelen.

Kristen Stewart már gyerekként is színészkedett, de az igazi nagy áttörést az Alkonyat-széria hozta meg neki. Annak idején sokan kritizálták őt, amiért ezekben a romantikus-fantasy filmekben rettenetes munkát végzett, és folyton nyitva volt a szája, de a színésznő az utóbbi években felszívta magát, és megmutatta, hogy ő igenis tehetséges – még Oscar-díjra is jelölték a Spencer című filmben nyújtott alakításáért.

Már a legnagyobb fanyalgók is tudják, hogy Kristen Stewart valóban egy remek színésznő, bár a rosszakarói így is találnak rajta támadási felületeket, hiszen mostanában a megjelenése miatt szólogatnak be neki, ráadásul elég keményen. A világsztár volt idén a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál zsűrijének elnöke, az eseményen pedig többször is elég nagy port kavart a kinézetével.

Nemrég volt az esemény utolsó estéje, Kristen Stewartnak pedig megint sikerült kiakasztania egyeseket, hiszen egy fekete, eléggé áttetsző ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ráadásul melltartó nélkül – de mégse ezzel hívta fel magára az emberek figyelmét, hanem a rettenetes hajával, ami miatt nagyon igénytelennek tűnt pár kommentelő szerint.

Persze ami egyeseknek igénytelenség, az másoknak inkább stílusos, szóval mindenki eldöntheti magának, hogy Kristen Stewart jól nézett ki a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál utolsó estéjén, vagy sem:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás